.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated:Защо се държи така, дали ме харесва?

zdraveite
    iskam da vi pitam za6to stava taka. v klasa mi ima 1 mom4e koeto kato go pogledna i 4esto me zqpa. oba4e kato iska da kaje ne6to go kazva na priqtelkite mi a ne i na men.vse edno ne mi govori.za6too se dyrji taka? kakavo mislite?

Moderated by koalka
    т.7 от правилника!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми може да е срамежлив, а какво точно говори на приятелките ти..? Нещо за теб ли.. какво?

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Според мен вие сте 6-ти клас, а той е ужасно срамежлив Обаче те харесва НАПРАВИ ГО ЩАСЛИВ
    зависи колко често те гледа ако е почти секи ден начи те харесва ако не е така начи само моментно

Фен
    Град
    Монтана
    opredeleno e sramejliv
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би те харесва и се срамува да говори с теб.Следващият път ти го заговори.

qsno-sduhan e.ami za6to ne vzeme6 da go vikne6 i da si pogovorite samo 2? i ne vzemete da se izqsnite???????
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    qsno-sduhan e.ami za6to ne vzeme6 da go vikne6 i da si pogovorite samo 2? i ne vzemete da se izqsnite???????
    ХАха.. хващаш го за гърлото , опираш му главата в стената и му казваш :Ко ме зяпаш бе ,гъба ?
    ахаха е не си споменала дали ти е симпатичен , харесваш ли го ? Той какво казва на твоите приятелки ? Нещо за теб ли ?

Повече от фен
    Otidi pri nego i kaji ''Kuf ti e probLemaaaaaaaaaaaaa ''?? haha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си