.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: belq se

Hybrid View

gostt
    Guest

belq se

Okolo golemite sramni ustni kudeto se brusna se belq kato zmiq ... liuspi4ki vadq vsqka sutrin ot kakvo moje da e ? Ne e opasno nali ?

Голям фен
    Ако няма болка, оток, зачервяване не се притеснявай- просто се излющва най-повърхностния слой на кожата.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    tova e ot starganeto po kojata s brasna4kata,ot tova ti se maxa nai-gorniq sloi na kojata.spoko,ne si tolokova zle,kolkoto zmiq!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Guest
    i az taka samo 4e i me sarbi mn e kofti nqkoi znai li ne6to s koeto moje tva da se 'uspokoi', izbegne..

Голям фен
    Някакъв успокояващ бебешки крем може би.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравейте,
    щом нямаш други оплаквания всичко е О.К. но някой беше писал че има и сърбеж.. тогава вече е хубаво да се обърнеш към специалист

gosttt
    Guest
    blagodarq 4e ste mi otgovorili az malko kusno poglejdam Ami surbej nqmam , no mai mai naistina e ot brusna4kata trqbva da q zmenq ve4e i e zahabeno noj4eto .No nito sum 4ervena nito me surbi nito pari nito 6tipi prosto se beli,a i dnes kato gledam mi nqmashe nishto . Shte se namaja s bebeshko olio ili Nivea krem i 6te mi mine :P Blagodarq na vsi4ki 4e se otzovahte

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    но някой беше писал че има и сърбеж.. тогава вече е хубаво да се обърнеш към специалист
    Абе глупости...
    Не сте ли чували за мъртви кожни клетки....ето това е ... бели тис е кожата - има нужда от обновяване.
    А относно сърбежа - това е раздразнение на кожата от бръсненето.Използвай интимни кремове предназначени точно за тази област и янма да го имаш тоя проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си