- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлив си, когато...
Щастлив ще бъда когато срещна любовта ..... сега съм нещастен![]()
![]()
![]()
Щастлива съм дори когато го погледна. Понеже моята любов е несподелена съм съгласна с това, което беше казалa ND45PD_f , че когато обичаш някого всеки миг близо до него ти носи щастие, без значение дали той те отвръща със същото.
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
аз съм щастлива,когато и другите са щастливи.Мен най-малкото нещо може да ме ощастливи.Щастлива съм,когато виждам мн мн мн усмивки,когато всички,които обичам ми казват те колко ме обичат,когато помагам на някой,когато обичам,когато дойде пролетта и още мн мн неща.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Много отдавна не съм била щастлива, затънала съм до гуша, животът ми е пълна каша, осирам всичко и сама се прецаквам. Не съм щастлива и вече не помня какво е това. Вечно се стремя да постъпвам правилно заради друг човек... и ме боли. Боли ме да се отказвам от всичко, което желая, защото в крайна сметка желая недостижими и неправилни неща. Боли ме да правя всичко за един човек, който се държи с мен като с боклук, а в същото време друг човек да прави за мен всичко, а аз да го пренебрегвам и наранявам. Нямам сили да се боря със себе си непрекъснато, нямам повече сълзи, нямам повече усмивки, нямам нерви вече... Мамка му, всичко е толкова скапано...
Съжалявам че развалих "щастливата" ти тема bungle, просто се чувствам зле...
Мразя Владимир!
щастлива съм когато чуя момчето ми да се глези![]()
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Щатлива съм, когато има кой да ме разбере...
Не съжалявай.Първоначално написано от Анонимко
Не мрази.
След лошото винаги идва хубаво.
И знаеш ли.... погледни слънцето. Усмихни се на него. А то ще те погали с лъчите си.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Щастлива съм когато се чувствам добре.
Щастлива съм когато съм с приятеля ми.
Щастлива съм когато успея.
Щастлива съм когато е слънчево!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Щастлива съм,когато се събуждам сутрин,поглеждам снимката на приятеля ми и деня ми започне така.Щастлива съм когато вс от компанията ми звънят още в ранни зори за да се разберем ква щуротия да правим днес.Щастлива съм,когато гледам ТВ с наще и си говорим глупости.Общо взето най-много ме радват дребничките неща![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Щастлива съм когато ТОЙ ми каже,че ме обича.Щастлива съм когато съм с него,когато се смеем и си говорим с часове по телефона.Щастлива съм,че имам прекрасни родители и приятели.Щастлива съм,че съм от правилната страна на тревата![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Щастлива съм,когато всички около мен са щастливи
Щастлива съм,когато знам,че съм обичана от приятели,семейство и от него...![]()
Щастлива съм когато обичам \/
Щастлива съм,когато виждам усмихнати хора.
мн обичам пролетта и съм щастлива че винаги я посрещам с усмивка
малките неща,които на пръв поглед не са нищо особено ме правят щастлива![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Щастлива съм, когато се връщам назад в спомените и се сещам колко много пъти съм имала шанса да кажа, че съм истинска щастливка.
@Щастлива съм когато помагам на хората които обичам да бъдат щастливи!![]()
Бих казала абсоюлтно същотоПървоначално написано от POLA^_^
![]()
shtastliva sum sled obilna vecherq![]()
p.s.a ako vecherqm s priqtelq mi i semeistvoto mi sum nai-shtastliva![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
shtastliva sum i kogato vidq uhileni hora,a ne kato se usmihna na nqkogo i to ida me misli za debil![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
kogato sam s moita priqtelka i tq su6to e na kef
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
I az go mrazq to4no Vladimir.....mrazq go za6toto go obi4am pove4e ot sebe si a toi ne go ocenqva mrazq go za6toto vseki p1t se povtarq edno i s16to....mrazq go za6toto vse ima ne6to koeto da ni pre4i...mrazq go za6toto e 4oveka koito mi e daval nai mn 6tastie i nai mn bolka na sveta mrazq go za6toto vinagi prenebregvam sebe si zaradi nego mrazq go za6toto toi ne ocenqva i 1% ot tova koeto pravq za nego ...mrazq go za6toto go e strah da obi4a mrazq go za6toto se pravi 4e moje da kontrolira 4uvstvata si mrazq go za6toto vinagi znae kak da me v1rne pri sebe si....mrazq go za6toto ne si dava smetka kolko bolka bi mi pri4inila dori 1 negova duma mrazq go za6toto znam 4e vinagi 6te go obi4am!Първоначално написано от Анонимко
Shtastliva sym kogato liubovta mi e spodelena i kogato znam che imam chovek do sebe si..Shtastiva sym kogato priqtelite i rodninite mi sa dobre...Shtastliva sym che disham.. :}
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
никога
...когато близките ми се усмихват заради мен.
...когато приятелите ми се усмихват заради мен.
...когато близките ми са щастливи.
...когато приятелите ми са щастливи.
...когато се чувствам пълноценна.
...когато постигна някоя своя цел.
...когато обичам.
...когато се чувствам обичана.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.