- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Карате ли се?
Е... въпросът е ясенКарате ли се с приятеля/приятелката си и ако да колко 4есто ?
![]()
estestveno,che se karame,samo che ne postoqnno - vednuj v sedmicata,grubo kazano.v edno obshtuvane ne moje da nqma 'turkaniq',ama obiknoveno sled tova se sdobrqvame i sledvat drugi 'turkaniq'![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Много рядко, да не кажа почти никога и винаги е за нещо несериозно. Ето защо не мога да кажа, че се караме, а спорим е по-точната дума. Понякога се цупя за нещо, но повече от лигавщина, не защото съм наранена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Случва се не много рядко, но за абсолютни глупости понякога и веднага се сдобряваме.Иначе сериозна караница-много рядко.
Зависи...той е лудичък и нервак и изтрещява често...понякога 5 пъти на мен полудява, друг път 2-3 дни не се спречкваме изобщо. Иначе се караме наистина мнооого рядко.
Леле аз винаги съм мислила ,че нещо не ни е наред ,защото изоб6то не се караме....имаме спречквания но тва са сблъсъци на мнения...нищо повече..компромиси и разбиратекство тва е...![]()
Nie puk na posledak mnogo chesto se karame ...i rabotite xich ne otivat na dobre...![]()
Да, често се караме за глупости но и за сериозни неща.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
To vsashnost e drebni karanci stavat golemite skandali pri nas...
Първоначално написано от LO6IQ
Е нали си лош !?!? Тряя да има бой,бой и .... пак бой ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
на периоди сме.има моменти(няколко месеца),в които сме супер двойката и други(както сме сега и преди сме били няколко пъти)-в дупка...много мразя тези периоди-на дупки.ужасно е.
всъщност рядко, но път и дори когато е толкова рядко пак той е този, който оправя нещата, защото винаги първи ме търси и не може да ми се сърди или да ме остави аз да се съдря![]()
Ей парцал няя се закачаш с лошия.Се пак той е лош...(много ясно казано)Първоначално написано от Psihi4no_bolen
Иначе исках да спомена че съм много хубав и умен.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
O.k де//има6 340 мнения колко си хубав и т.н.,флоодиш,спамиш и досега не си баннат!!!Тва са 340 глупости и никой не е взел мерки!!!!!Първоначално написано от xixi
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
^^ хехе не съм ли готинПървоначално написано от Ice_Queen
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Еми доста, често, но явно това не ни пречи. \/
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ами поскарваме се от време на време не много често,но то зависи също и от настроението на двама ни.така доста пъти когато той не е на кеф и на мен ми се скапва настроението и започваме да се караме за пълни глупости,за които съжаляваме но сичко след тфа си е окей \/
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
С бившето ми гадже се карахме често,но приятните моменти си бяха повече.А караниците бяха или за глупости или за някакви изцепки(думи и действия) и от двете страни.На думи аз се изцепвах по често,а на действия - той![]()
Караме се 4есто, но за глупости. И се сдобряваме веднага.
![]()
![]()
Робинята на Quench
ами ако бъда честначестичко ни се случва просто защото характерите ни са коренно различни и когато на него или на мен нещо не ни изнесе и се поскарваме
и естествено повечето пъти са за глупости
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Ne se karame... bieme se... az s buhalkata q nalagam u tikvata, ama napravo i prava dupka v tupata kofa![]()
Карането за глупости е нормално и даже на моменти (като отмине) забавно! Виж карането за нещо сериозно е различна история! Иначе по темата: еми посдърпваме се понякога![]()