.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Фен
    Град
    out of the reality

Работа...не съм пълнолетна :///

Здравейте всички Значи намислила съм едни пътувания...разходка сред страната защото мн обичам да пътувам Проблемът е там,че сега се струпаха и много други неща,сметки,ремонт ала бала,а аз не искам да ангажирам родителите си с всичко. Та идеята ми,тоест решението е да започна някаква работа Сега с една фр ще поразпитаме тук там дали ще се намери нещо,но все пак исках да попитам и вас някой от вас работил ли е до сега и какво? моля ви да ми дадете някои идеи,защото не съм много наясно с нещата.
    П.П. Пробвах с работа в интернет...по-точно исках да пробвам,но антивирусната ми не престана да се включва и аз се изплаших да не взема да си пре*ба РСто и до там бях с тази работа
    Благодаря на всички предварително
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Виж тази тема: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40900.

Може да се пробвате, като разносвачки на "Седмична поща". Лошото е, че не плащат много и, за да съберете достатъчно кинти за пътувания, ще трябва да се размажете от бачкане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си