.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    tyjna_mileidi
    Guest

Ima li dr kato men?

Zdraveite, ot skoro 4eta vav va6iq forum, kefi me. Imam diagnoza enuresis nocturna nqkoi dr ima li go ili se e izlekuval?
    Iskam da znam kak moga da se otarva ot nego.
    10x za otgovorite

Мега фен
    Град
    SF

Ъъм.. какво имаш? Обясни го по-прости4ко

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    какво имаш ? кво е това
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Forslor
    Guest
    На прост език нощно напикаване.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Пиши в раздел "Здравни проблеми и венерически болести", там има хора- някои специалисти, които наиситна биха могли с нещо да помогнат.

tyjna_mileidi
    Guest
    Emi nali tova e razdela za zabolqvaniq...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    здрасти

не им обръщай внимание на дечурлигата, те препускат като коне&кобили от раздел в раздел, пишат каквото им дойде на ум, само за да трупат рейтинг и да дразнят с него форумните си "варгове"

пиши na ЛС на колко год си. и не се тревожи, не е нещо, което ще те тревожи цял живот!

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    здрасти

не им обръщай внимание на дечурлигата, те препускат като коне&кобили от раздел в раздел, пишат каквото им дойде на ум, само за да трупат рейтинг и да дразнят с него форумните си "варгове"

пиши na ЛС на колко год си. и не се тревожи, не е нещо, което ще те тревожи цял живот!
    първо той е гост и не може да праща лс

shadow4e мисля че това е раздела

Цитирай Първоначално написано от XePouH`
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    здрасти

първо той е гост и не може да праща лс

shadow4e мисля че това е раздела
    може пък да е регистрирал се потребител, но да се притеснява да влезе през акаунта си
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам какво ще означава това, но гръцки или латински не разбираме.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    На прост език нощно напикаване.
    ако наистина е това, минава разбира се, аз също съм била болна там до 1,2 клас не си спомням много добре ама после винаги си напомнях да отида непосредствено преди да си легна до тоалетната и пове4е не ми се е слу4вало, незнам може да пиеш и някакви лекарства ако искаш но със сигурност няма да останеш така за цял живот не се притеснявай, в най-лошия слу4ай с влизането ти в пубертета ще ти мине, не се тревожи
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

ако наистина е това, минава разбира се, аз също съм била болна там до 1,2 клас не си спомням много добре ама после винаги си напомнях да отида непосредствено преди да си легна до тоалетната и пове4е не ми се е слу4вало, незнам може да пиеш и някакви лекарства ако искаш но със сигурност няма да останеш така за цял живот не се притеснявай, в най-лошия слу4ай с влизането ти в пубертета ще ти мине, не се тревожи
    Напълно съгласен. Пишкай преди да си лягаш
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

tyjna_mileidi,

Я малко по-весело!
    Може би това ще ти помогне:
    http://esotherica.freecom-int.com

tyjna_mileidi
    Guest
    Blagodarq vi za otgovorite.. az sym na 16 godini i veche sym v puberiteta...iskreno se nadqvam da se opravq ot tova gadno ne6to...

Голям фен
    ами да не би да се наливаш с много те4ности преди да си легнеш... и както казах преди да си легнеш то4но преди да заспиш ходи до тоалетната , това да ти е навик както когато си обуваш обувките преди да излезеш навън
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

tyrjna_mileidi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    ами да не би да се наливаш с много те4ности преди да си легнеш... и както казах преди да си легнеш то4но преди да заспиш ходи до тоалетната , това да ти е навик както когато си обуваш обувките преди да излезеш навън
    Blagodarq ti za syveta.. ami az vinagi tova go pravq, probvala sym sled 5 chasa da ne poemam nikakvi tehcnosti.. stava, no e mnogo mychitelno. Sega uj imam malko poveche suhi noshti..
    Ako sluchaino nqkoi d-r moje da si kaje mnenieto za edin hormon koito se kapev nosa.. shte sym blagodarna
    Syshto... bih iskala da popitam prosto informativno momchetata... ako imate momiche s takava diagnoza.. shteshe li da se dyrjite po-razlichno?

Голям фен
    остави ти мом4етата.. ейсега ще се навъдят 5-6 госта които да се изкажат по "най-компетентния" на4ин... според мен не трябва да се притесняваш, приятеля ти ще те оби4а заради теб самата и заради това което си ти :P а и докато пораснеш да живееш с някой мъж ве4е ще си забравила за този проблем

За какъв хормон питаш 4е не разбрах
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

tyjna_mileidi
    Guest
    Mislq che beshe antidiuretichen ama.. ne sym sigurna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си