- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ima li dr kato men?
Zdraveite, ot skoro 4eta vav va6iq forum, kefi me. Imam diagnoza enuresis nocturna nqkoi dr ima li go ili se e izlekuval?
Iskam da znam kak moga da se otarva ot nego.
10x za otgovorite
![]()
Ъъм.. какво имаш? Обясни го по-прости4ко
![]()
Робинята на Quench
какво имаш ? кво е това![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
На прост език нощно напикаване.![]()
Пиши в раздел "Здравни проблеми и венерически болести", там има хора- някои специалисти, които наиситна биха могли с нещо да помогнат.
Emi nali tova e razdela za zabolqvaniq...
здрасти
не им обръщай внимание на дечурлигата, те препускат като коне&кобили от раздел в раздел, пишат каквото им дойде на ум, само за да трупат рейтинг и да дразнят с него форумните си "варгове"![]()
пиши na ЛС на колко год си. и не се тревожи, не е нещо, което ще те тревожи цял живот!![]()
първо той е гост и не може да праща лсПървоначално написано от batkodoki
![]()
shadow4e мисля че това е раздела![]()
може пък да е регистрирал се потребител, но да се притеснява да влезе през акаунта сиПървоначално написано от XePouH`
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не знам какво ще означава това, но гръцки или латински не разбираме.
ако наистина е това, минава разбира се, аз също съм била болна там до 1,2 клас не си спомням много добреПървоначално написано от Forslor
ама после винаги си напомнях да отида непосредствено преди да си легна до тоалетната и пове4е не ми се е слу4вало, незнам може да пиеш и някакви лекарства ако искаш но със сигурност няма да останеш така за цял живот не се притеснявай, в най-лошия слу4ай с влизането ти в пубертета ще ти мине, не се тревожи
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Напълно съгласен. Пишкай преди да си лягашако наистина е това, минава разбира се, аз също съм била болна там до 1,2 клас не си спомням много добре ама после винаги си напомнях да отида непосредствено преди да си легна до тоалетната и пове4е не ми се е слу4вало, незнам може да пиеш и някакви лекарства ако искаш но със сигурност няма да останеш така за цял живот не се притеснявай, в най-лошия слу4ай с влизането ти в пубертета ще ти мине, не се тревожи![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
tyjna_mileidi,
Я малко по-весело!![]()
Може би това ще ти помогне:
http://esotherica.freecom-int.com
Blagodarq vi za otgovorite.. az sym na 16 godini i veche sym v puberiteta...iskreno se nadqvam da se opravq ot tova gadno ne6to...
ами да не би да се наливаш с много те4ности преди да си легнеш... и както казах преди да си легнеш то4но преди да заспиш ходи до тоалетната , това да ти е навик както когато си обуваш обувките преди да излезеш навън![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Blagodarq ti za syveta.. ami az vinagi tova go pravq, probvala sym sled 5 chasa da ne poemam nikakvi tehcnosti.. stava, no e mnogo mychitelno. Sega uj imam malko poveche suhi noshti..Първоначално написано от sexy_anji_
Ako sluchaino nqkoi d-r moje da si kaje mnenieto za edin hormon koito se kapev nosa.. shte sym blagodarna![]()
Syshto... bih iskala da popitam prosto informativno momchetata... ako imate momiche s takava diagnoza.. shteshe li da se dyrjite po-razlichno?
остави ти мом4етата.. ейсега ще се навъдят 5-6 госта които да се изкажат по "най-компетентния" на4ин... според мен не трябва да се притесняваш, приятеля ти ще те оби4а заради теб самата и заради това което си ти :P а и докато пораснеш да живееш с някой мъж ве4е ще си забравила за този проблем
За какъв хормон питаш 4е не разбрах
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Mislq che beshe antidiuretichen ama.. ne sym sigurna