.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Малко темата не е за тук ама нищо. Не може да кажем как си секси и как не ,но какво ти пука ? Щом ти си се харесваш и др те харесват (гаджето пр.) какво ти пука ,че някакъв ти вика не си секси ? Ако на мен ми го беше казал това щях да се почувствам адски зле ,но също така този човек вече ще е нищо за мен . Така че горе главата не може всички да те харесват ,защото всички ние сме различни, с различни интереси ,чувства и предпочитания.
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Голям фен

Re: super mnogo me ubidi :(

Цитирай Първоначално написано от mimi.KN
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i imam edin uj priqtel... toi uj me haresva svalq me nz ot koga no v momenta hodq s drugo mom4e ot godina i ne6to ... i tozi koito me haresva ili pone ot vreme na vreme go pokazva dnes mi iztarsi 4e ako sam po4nela da se obli4am hubavo i sa se glasq 6te sam qka macka... az ne mislq 4e se obli4am koi zn kolko zle.. vsmi normalno..danki s niska taliq i bluza primerno... ta taka ne sam bila sexy mn kofti mi stana 4esno..
    spored men toi iska da si mu gaje na nego a ne na drugia
    Да,така е.Яд го е че ходиш с друг,и затва ти говории такива простотии.Според мен още те харесва,но понеже ти не му обръщаш внимание почва да изпробва тактики,доста погрешни обаче!

първо-темата не е за този раздел иии мисля че не трябва да ти пука от мнението на някакъф си ... забрави думите му,щом мислиш че изглеждаш добре,то тогава не слушай останалите
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си