- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за успокоение на младежта
за успокоение на младежта мога да кажа само че аз съм на 28 и още не съм намерил любовта, а явно и тя мен ......
и за да стане като тема да ви питам вие колко време сте били без гадже най-дълго ?
2 godini
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
hmm 2 meseca nqkude za6toto si bqh s4upila kraka![]()
I KnOW You FeEl Me !!
първия път към 13 години...след това към 2![]()
![]()
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Мисля,че 4 месеца![]()
offline forever!
Ами, не съм била без гадже от две години и нещо.Иначе на 15 ми беше първото гадже.
Аз съм на 19 и мисля,че срещнах любовта,гадже обаче никога не съм имал,ако всичко е наред ТЯ ще бъде моето първо момиче!Не съм девствен,правил съм секс разбира се,но никога не съм обичал и да съм бил обичан.Първоначално написано от wehrmacht
Чуждото нещастие не бива да бъде щастие за друг.
Пожелавам ти да намериш любовта,но търся я човече,аз не спирах да я търся.
Тя иначе няма да те намери!В живота винаги ти гониш,разбери го!Никой не идва и не ти предлага нищо добро,поне в моя живот е така.От мен искат,но не дават.Загърби приятелите-използвачи,тези които ти искат пари назаем,викат те да пребиете някой или пиеш бира с тях,забрави скапаното семейство ,което само се фука с теб и изисква да ги представиш и да стане "голям човек" от теб!На 28 години вече трябваше да си женен и да имаш дете дори.
Каквото и да ми кажеш съм сигурен,че в душата си си нещастен и страдаш за загубеното време,а ако кажеш,че не е така и си искрен си непукист човече.Живота няма смисъл ако не обичаш и не си обичан,така мисля аз!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ммм да и аз някъде там 4-5 месецаПървоначално написано от princesa_viki
az mislq 4e 1 gina4e sam s moito mom4e ot 1 g i mesec
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
а чувстваш ли се самотен?Усещаш ли липсата на човек до себе си ?Първоначално написано от wehrmacht
...
alouu 28 godishniq tva e sait za teenove...ti otdavna ne se vpisvash v tazi grafa! izlez si potursi gadje na vun!![]()
не знаех че ти преча, но може би ако се научиш как се говори с непознат може и да се заслучам в казаното от тебПървоначално написано от kifla
![]()
Ми май 2 месеца...![]()
mama mi e kazvala da ne govorq s nepoznati....Първоначално написано от wehrmacht
![]()
![]()
в такъв случай всичко е точно защото ние не говорим а си пишемПървоначално написано от kifla
![]()
mii na 12, po4ti 13 si hvanah purvoto gaje i sega (sled godinka i 9 meseca) sum si oshte s nego :P taka 4e rekorda mi e 12 godini![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не съм си имала![]()
![]()
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
godina 2 meseca i prodaljavat da raste 4isloto MOLQ NQKOQ DA GO SPRE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Любовта вони![]()
1. Ако си от вермахта трябва да си на 85Първоначално написано от wehrmacht
2. Интересно ми е защо се регистрираш в тинейджъски форуми. Май си търсиш присъдата, а?![]()
Егати пергишите.
тц тц кой знае колко сте грозновати...