.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    В случай, че му простиш.. постоянно ще се чудиш какво прави, дали не ти изневерява, трудно ще ти е да му повярваш отново, а тази несигурност е ад. Отделно е твърде вероятно той пак да постъпи така с теб. И тогава ще ти е още по-гадно, че си го допуснала да се случи втори път. Зарежи го, колкото и да ти е трудно, само така има шанс да се осъзнае какво копеле е и че не може да постъпва така с хората или ако го направи...той губи

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Никога не бива да прощаваш на мъж, който толкова брутално се е подиграл с теб. Айде да върви при оная. Света не свършва с него!!! А ти докажи, че си силна и че не ти пука, че не могат да те мачкат и да те правят на боклук!!!

Фен
    Град
    Монтана
    оо недей да му прощаваш...излъгал те е наи-малкото...по точно първо те е излъгал..второ си го хванала момиче да излиза от тях ..да не е ходила да го лекува я!! като ти звъни му дигни и му тегли една хубава реч и гледай той да няма шанс да каже каквото може защото каквото и да каже ще е мило и може да му се поддадеш..така че дигни му кажи му вс каквото си мислиш и счувстваш и го остави на самосъжаление че те е загубил така смотано
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

Addicted`f
    Guest
    Ако бях на твое място щях да му тегля една майна и нямаше да го погледна повече.Човек който не те уважава,който те лъже най-нагло и явно не те обича незаслужава да правиш каквото и да било за него.Не бих простила подобна подигравка при никакви условия

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Намали си малко подписчето , моля те ..

А по темата - не се връщай при него .. той капка не те заслужава .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    зарязвай го без да се колебае6 такъв мъж/мом4е/ не те заслужава и явно 4увствата са му истинали или изоб6то ги е нямало..ако мъ прости6 пак 6те го направи..сигурна бъди в тва..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

DJ MiLeN
    Guest
    Лелей какъв е тоя смотания дето го е направил тоя номер.Лелей на мене ако гаджето ми направи такъв номер и ми изневери направо без да се замислям я зарязвам колкото и да ми е тежко и болезнено ще го направя.Патил съм си веднъж от такива историики!Найстина е неприятно!

DJ MiLeN
    Guest
    Да допълня само че това неговото оправдание да ти каже че е болен и че няма да се видите, а е поканил неква си в тях.Измислят всички едни странни оправдания . Бейби режи го тоя не те заслужава.Мене са ми излиза ли с номера че имат класно по биология и след един час ги гледам по кафетата хаха тей че не се замисляй режи го!

Повече от фен
    Твоето момче определено не може да лъже...
    а и като са правили проект кмо му пречи да дигне телефона...мисля, че ти е изневерил...но щом сега те търси може би много се разкайва за стореното

Щом веднъж те е излъгал много верятно е да го направи отново затаова по-добре ще е да го зарежеш.Но решението оставям на теб прецени кака ще постъпиш.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Остави го защо ти е такъв тъпак.Излъгал те е че е болен,заварваш го с друга и после най нахално си измисля някакво тъпо оправдание.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Изневярата е много грозно нещо. Винаги съм била против нея.
    Както и да е, гадно е постъпил, но всеки прави грешки. Може и да те обича, просто да се поддал на "изкушението". Ако СИ СИГУРНА, че те обича истински, че се разкайва, дай му втори шанс. Може да не повтори грешката си. "Ако нещо се случи веднъж, може да не се случи никога повече. Но ако нещо се е случило два пъти, то със сигурност ще има трети". Имай това в предвид

И един съвет. Ако му простиш, недей да се държиш както преди. Бъди малко по - отдръпната. Това ще го жегне, ще се бори да си върне обичта и доверието ти. Късмет, каквото и да решиш!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    и ние кво?

Голям фен
    според мен той не ззаслужава да му простиш,защото не стига че те е излъгал толкова подло,а и продължава да те лъже нз...ако го обичаш толкова мн дай му още един шанс,но ако пак сгафи...

li4i si 4e o6e go obi4a6 no 6om te e izlagal taka po dobre vob6e ne go tarsi ostavi go i si nameri dr mom4e koeto sas sigurnost 6e te obi4a mn

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Az imam Tri zlatni pravila sprqmo momichetata ti si napravi izvodite
    1.Vinagi otrichai do posledno
    2.Ako te popita haresva li ti tova ti kazvash da dori da e nai otvratitelnoto neshto koeto si vijdal
    3.Kato te pita mojesh l ida napravish edisi kakvo kazvash ne ne znam kak
    P.P.Tova nikoga ne me e provalqlo
    hahahah em to si4ki momci vurvqt po tvota logika dea ! to nas ni drazni tva amaa :]
    Life sux but just keep smiling

Тоя е ебаси курвата.
    Не си навииьй главата в торбата. БЕНДЖИ до кат е време.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си