i taka istoriqta e takava... s nego hodim ot 4 meseca, v na4aloto si4ko be6e prekrasno.. prekarvahme si 4udesno, be6e ni naistina hubavo zaedno.. i se slu4i taka 4e se vliubih v nego.. a se vliubih taka 4e po edno vreme 4uvstvah 4e ako ne se vijdame vseki den i 6te umra.. kakto i da e... tova se slu4i predi 5 dena.. imahme ugovorka da otida v tqh tyi kato tehnite gi nqma.. no v posledstvie toi mi se obadi po telefona mlako predi da trygna kym tqh 4e mu bilo zle.. ako moje da go otlojim, syglasih se razbira se.. nali toi be6e moeto malko slyn4ice .. sled 4as re6ih da mu se obadq , da 4uq kak e.. nikoi ne mi vdigna.. pomislih... vse pak e bolen , tqbva da sis edi vky6ti.. I taka re6ih da otida do tqh da go vidq kak e.. ne otgovarq6e i na gsma.. pristignah, zapo4nah da zvynq.. nikoi ne mi otvori, zvynqh po prodyljitelno- otnovo sy6toto.. iz4akah izvestno vreme na vratata i poneje sym dosta podozritelna re6ih da posedq do vratata (moje bi mnogo glupavo ot moq strana), za da vidq dali nqkoi 6te izleze v posledstvie.. moje bi sa minali ne pove4e ot 15tina minuti... az bqh sednala na stylbi6teto.. koeto be6e na nqkolko metra ot vratata im.. i kakvo stana?! Vratata se otvori i otvytre izleze nqkakvo momi4e.. TOI I TQ se celunaha(pone taka mi se stori), o4ite mi bqha zamygleni... i tq mu kaza obadi mi se.. te ne me vidqha poneje do stylbi6teto ima6e nqkakvi ploskosti( ot dr apartament) i bukvalno te me skrivaha malko.. kato 4uh vsi4ko tova sko4ih..i se nahvyrlih i vyrhu dvamata...be6e adska gledka.. neq zapo4nah da q skubq.. i vsi4ko vyzmojno, a na nego mu zabih nai siliniq 6amar koito nqkoga sym udrqla.. s dumite " m*micata ti kreten".. " ne me tyrsi pove4e".. i si trygnah.. ottogava nasam Martin (taka se kazva priqtelq mi) ne spira da mi zvyni, obqsnqva mi 4e ni6to ne se e slu4ilo s tova m omi4e, koqto uj bila negova syu4eni4ka i obsyjdali proekt.. neznam za6to me lyje taka podlo, sled kato trqbva6e da izlezem, a toi mi otkaza pod predtekst 4e e bolen.. iaz mu povqrvah. Daje se bqh pritesnila za nego. A toi da si kani nqkvi ... ******* .. i da me mami po tozi na4in.. i nai typoto e 4e malko ili mnogo o6te go obi4am i naistina adski mnogo se kolebaq kakvo da napravq, za6toto naistina go obi4am. Ne moga da si predstavq ako nqkoi go dokosne kakvo bih naprravila... bih ubila 4ovek za nego... tolkova go obi4am! I se nervq na typata si dover4ivost, makar 4e predpolagam kakvo se e slu4ilo... qd me e 4e mu vqrvah i 4e si misleh 4e me obi4a, za6toto qvno se e okazalo 4e za nego az sym prosto porednata broika.. .. samata istoriq e adski naludni4ava i ne sym i predpolagala 4e 6te se slu4i na men, no qvno udarite na sydbata sa mnogo po silni ot kolkoto si mislim..