.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    zzzzzzzzzzzzz
    Guest

pomognete barzo.plss momi4eta

doide mi v4era i mi e mn svetlo kat rozovo po4ti.ima li smisal da se trevoja.priatelq mi e siguren 4e nqma ni6to.i ako mojete da mi kajete ot kakvo mi e rozovo

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    В началото е такова. Спокойно.

zzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Guest

ohhhhhhhhhhhhh

nikoga ne mi e bilo takova!a moje li da si napravq test dokato sam v cikal ili trqbva da iz4akam da mi spre i ako trqbva da 4akam da spira kolko vreme sled kat mi e sprqlo trqbva da si napravq testa???????????????????????????

Guest

Re: ohhhhhhhhhhhhh

Цитирай Първоначално написано от zzzzzzzzzzzzzzzzzz
    nikoga ne mi e bilo takova!a moje li da si napravq test dokato sam v cikal ili trqbva da iz4akam da mi spre i ako trqbva da 4akam da spira kolko vreme sled kat mi e sprqlo trqbva da si napravq testa???????????????????????????
    i ako mojele mi kajete kakav test.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не си бременна . Дишай !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Re: ohhhhhhhhhhhhh

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от zzzzzzzzzzzzzzzzzz
    i ako mojele mi kajete kakav test.
    Vyzmojno e da e cvetna bremennost, togava pak ima te4enie no e slabo i rozovo. Napravi si test za bremennost za vseki slu4ai v aptekite gi prodavat.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Не си бременна . Дишай !
    и аз това викам. успокой се бе девойче

zzzzzzzzzzzzz
    Guest
    znam 4e sam se 6a6nala ama e gadno.ta posleden vapros koga moga da si napravq test?sega sam v cikal.predpolagam sled cikala ili????????????????????????????koga

Мега фен
    Ако са минали 7 дни от последния полов акт, можеш да си направиш тест.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zzzzzzzzzzzzz
    znam 4e sam se 6a6nala ama e gadno.ta posleden vapros koga moga da si napravq test?sega sam v cikal.predpolagam sled cikala ili????????????????????????????koga
    Po princip nqkyde 3 dena sled poloviq akt, oba4e po-dobre iz4akai da ti svyr6i i togava.

Мега фен
    Po princip nqkyde 3 dena sled poloviq akt, oba4e po-dobre iz4akai da ti svyr6i i togava.
    Изобщо имаш ли елементарна сексуална култура?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Изобщо имаш ли елементарна сексуална култура?
    Da imam o6te sled 3tiq den moje da se zase4e bremennostta no togava vse o6te ne e sigurno. Ne slu4aino napisah "po princip"

Мега фен
    След като не е сигурно, какъв е смисълът???? Тестът се прави, за да се разбере дали има или няма, а не дали евентуално има възможно да е бременна жената.

Guest
    О бойе нали казах 4е по-добре да изчака да й свърши цикъла дотогава ще е минало време и вече ще е сигурен....спорим за глупави въпроси.

zzzzzzzzzzzzz
    Guest
    mn vi blagodarq 6te iz4akam da mi svar6i i 6te si napravq edin test.mn vi blagodarq.no pak sam v panika i ujas .vazmojno li e da sam bremenna??????????????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zzzzzzzzzzzzz
    mn vi blagodarq 6te iz4akam da mi svar6i i 6te si napravq edin test.mn vi blagodarq.no pak sam v panika i ujas .vazmojno li e da sam bremenna??????????????
    Da cvetna bremennost no togava cikyla ne e normalen i se zabelqzva tova. No vyzmojno e i da ne si bremenna testa 6te pokaje nai-to4no

;)

momi4e parvo 4estito ) spoxi doski v na4aloto e takova ama posle 6a s eoprai ne se bezpokoi ysoeh \/ \/ \/
    AMI OBI4AM BLIJNIQ LEJI OBI4ANIQT

SpOkO Be MiLa!!! Napravi si testche za vseki sluchai ama ne se shashkai tolkova!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си