.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Kakvo da pravq???

Guest

Kakvo da pravq???

Ami zna4i problema mi e sledniq...skoro zapo4nah da izlizam s edno momi4e.Do edno vreme(v samoto na4alo)ne6tata si bqha 10x.Oba4e imam 4uvstvoto 4e kogato sam s neq nasame se darji stranno...Smisal takav,4e e skovana i kvoto i da opitvam ne moga da q otpusna.Dori kogato q celuvam imam 4uvstvoto 4e 6e se razpla4e ili 6e pobqgne...Ve4e i az neznam kakvo da pravq za6toto q vijdam 4e me haresva i az si q haresvam mnogo ama taka ne moga da prodyljavam...Daite nqkakav savet kakvo da pravq....?....?

Guest
    na kolko godini ste?

Guest
    az sym na 16 a tq mai na 15

Guest
    ami moje da se pritesnqva.da nqma opit s tiq ne6ta i da ne znae kak da reagira i kakvo da napravi.moje i da se pritesnqva,4e iska6 sex ve4e ot neq,a da ne se 4uvstva gotova.ne q pritiskai i ne burzai.s vremeto trqbva da se otpusne.vse pak si i priqtel i 6e razbere,4e nqma pri4ina da se pritesnqva ot teb.i po-dobre pogovorete za tova i q pitai vnimatelno dali za6to se durji taka hladno s teb.tq nai-dobre moje da ti obqsni kakuv e problema.

Guest
    ........Lo6oto e 4e taka kato me otbluskva uj nesaznatelno po4vam i az da se skovavam i se e slu4valo prosto da stoq s neq i da se 4udq kvo da pravq...I v sledva6tiq moment kogato si e ve4e u tqh pred kompa stava savsem druga..

Guest
    az se opitvam da govorq s neq no....stranno momi4e

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Нормално... Всеки пред пс-то си е Бог .. а на 4-ри очи две думи не може да каже ... спокойно няма да пресилваш нещата , ако продължаваш да си мил с нея ше се отпусне най - скоро време

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Дай и малко време да се отпусне, пък ако не се оправи - поговорете

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Дай и малко време да се отпусне, пък ако не се оправи - поговорете
    zabavlqwai q nakarai q da se smee, tova otpuska...govori i nejni dumi

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея, така ако се чудиш нищо няма да постигнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си