- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лошо но истина ;(
Значи до 7 клас излизах с приятели. Дойде време за кандидатстване и всички се затворихме по домовете си и "учехме". Сега станах 11 клас, приятелите с които едно време бяхме близки вече не се виждаме дори. Не излизам с никой. И главния проблем е може би този тъп КОМПЮТЪР пред който вече вися повече от 3 години ... Нямам приятели които живеят на близко , излизам само с класа , но се сабираме рядко, т.е на месеца може и да не се саберем. Сега ще напишете нещо от сорта : като искаш приятели стани от този компютър , и излез и се забавлявай, да но аз мисля логично , и да излезна , какво да правя , да вървя по улиците и да питам искаш ли да си станем приятели ? ( хехе добрите стари времена...) Проблема ми се струва много голям. Нямам приятели > поне не реални , а само виртуални , не се забавлявам , или като се забавлявам то ще е доста късо .. направо немога да изкажа колко съм огорчен от този ЖИВОТ.
Според вас какво трябва да направя?
ПС: НЕ ходя по дискотеки, защото не ги харесвам..
Има различни хора - някои се сприятеляват лесно, край тях винаги има някой, други общуват трудно с хора / аз съм от втория тип/. Щом ти е добре пред компютъра - стой си. Кво лошо? Като го сравниш с висенето по кръчми и пиянските истории направо е супер положително.
И аз съм също като тебПървоначално написано от class
обаче съм на 14
мн искам да променя това ,но не може или поне така си мисля
![]()
както си го направиш, така ше е, приятелю![]()
ne se stremi da izliza6 postoqnno s golemi kompanii ili s celiq ti klas.t klasa ti vse ima nqkoi koito ti e po-blizak i si izlizai s nego ili ot tvoq kvartal ako poznava6 nqkoi svesten 4ovek.a nqma lo6o da sedi6 pred komputura.vseki,koito ima go pravi.nali ima6 priqteli ot internet.zapoznai se s tezi,s koito ima6 vuzmojnost.ima mnogo na4ini da nameri6 priqteli.i az mrazq diskoteki i golemi kompanii.izlizam si s hora,s koito imame ob6ti interesi.ako ima6 hobi ili iska6 da sportuva6 ne6to moje da se zapi6e6 nqkude i tam su6to 6te sre6ten6 mnogo novi hora.znam,4e e trudno da se napravi,no vse ot nqkude trqbva da zapo4ne6.samo i edinstveno ti moje6 da si npravi6 jivota takuv,kakuvto iska6.![]()
Нестава дума да си седя пред пс-то. Искам да го променя , ама нямам логично обяснение как ще стане това... Както казах вече ако видя някой стар приятел само му казвам Здр, как си и той отговаря и ако зададе само 2-3 въпроса. Колкото до това дали е по-добре да си в кръчма или пред пс-то аз не съм казал че като излезна веднага отивам в местното кръчме и се натряскам , и да отида там ще преценя нещата , после ще видим дали ще се натряскам ... Приятелствата по-рано ми се отдаваха според мен , незнам но по-рано по-лесно общувах с момичета от колкото с момчета сега е обратното , но това няма значение . Въпроса ми е как да стане това > да си намеря компания ...?
Опитай ти да направиш първата крачка - ти покани някой да излезете заедно или просто повърви с някой в неговата посока, предложи на някой помоща си в област в която си по- знаещ, а той не е.
emi i az ne izlizam s teq ot kv ve4e 6toto pokrai tqh propadam mn sabiram se s teq ot klasa mi i ot vreme na vr s nqkoi dr fr-ta
i nai lesniq na4in da si nameri6 kompaniq ot kv primerno vliza6 irc v kanal na kv ti ili ne6to ot sorta i si izdirva6 sasedi az taka s koi li ne se zapoznah ot sasedite mi i ot sasednite kvartali mn ne obi4am ina4e sre6ta s nepoznati e taka vse pak si e opasno ma taka s kolko narod se zapoznah i kato se sabirahme se zapoznavah s o6te i o6te![]()
f*ck off!
abe 6to ne se sre6tne6 s virtualnite si fr moje pak da se polu4i
oferta e ma badi vnimatelen , kolkoto i banalno da zvu4i tova e nai vajnotoПървоначално написано от Анонимко
Как да го направя ... Гледам ги как някой път са навън и си мисля , отивам при тях и ? какво здр ама след здр нали следва нещо...Първоначално написано от mon4eto
Budi po-ob6titelen s drugite kogato govorqt na nqkva tema i ti se priob6ti kam tqh i taka.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ами обади се на тези старите.Предполагам няма да имат нищо против.Поне с тях можеш да излизаш.А с класа се събирайте по-честичко.
еми тва наистина е много кофти... и аз до някъде съм така.. смисъл имам разни тука добри фр и напоследък ни е фън ама и те понякога са големи лайна и някой път само цикля пред компа по цели дни....Първоначално написано от class
а тия от класа ми с които бих искала изпбщо да иам нещо общо се бройкат на едната ми ръка...
така че споко пич на много хора ни е така..
ше се намерим сички нещастни дечурлига и ша напраим лудница![]()
![]()
бту/// а така бате и аз мразя да хода по селските дупкиняма страшно ше си спретнем едно дом купонче
![]()
a kolko lesno be6e kogato bqhme malki
zdrasti
zdrasti
haide da si stanem priqteli?
emi haide
ne znam kakvo da te posuvetvam, i az sum minala prez tozi put, no s vremeto se promenih i az(osven priqtelite mi)
prosto stava6 ve4e golqm(e az sum na 18, ne sum koi znae kolko golqma, no ve4e vijdam ne6tata po drug na4in;kolkoto i banalno da zvu4i sum na mnenie 4e koito iska ne6to i raboti za nego, rano ili kusno go postiga![]()
ух.. знам как се чувсваш, защото аз преди 1 година се преместих да живея в др кв. Нема ти казвам колко ми беше гадно, защотов стария си кв оставих всичко...оставих приятели, дом, съученици, любимите си места .. изобщо целия ми хубав живот за секунди изчезна и аз точно тогава почнах да се занимавам с пс-то ми преди това то не беше интерес за мен. та.. мисълта ми беше .. опитай се или със старите ти приятели(което е по добре, защото се познавате) или си намери нови с който да ти е яко, НО не прави грешката да седиш пред пс-то това не води до нищо добро! Не казвам изобщо да не сядаш, но не се застоявай много (мое мнение) а иначе и аз не харесвам дискотеките
P.S. при мен лошото е че аз всеки ден съм с различни хора :/ нямам си една компания а съм на моменти ...
Не ЦъМ ПеРфЕкТнА, Но СъМ еФеКтНа !!!))
jiviq v varna v mahlata deto sam az nqma nikoi na moite vazrast daje i po golemi....Si4ko e pod 7/6 klas...Izlizah s hora ot klasa ama daskaloto mi ebava maikata
Ами точно , но немога да си представя да излезна навън и ей така да се мотая сам... Как да ги търся тези приятели ? Ето например днес няма с кого даже и да се почерпя... Всички с гаджетата...Първоначално написано от zloto`f
аз имам същия проблем. По цял ден вися пред компа или вкъщи, просто защото нямам приятели със сходни интереси, с които да излизам.
Всичките ми съученици ходят по дискотеки и заведения заедно, като по този начин прекарват повече време един с друг =>заздравяват си приятелствата. По този начин аз се оказвам изхвърлена от тяхното общество.
Какво ти предлагам - изчакай да свършиш 12 клас, като отидеш в университе ще попаднеш в по-различна среда, там взаимоотношенията са доста по различни и съм убедена, че ще можеш да се сприятелиш с много хора, които са ти приятни и имат сходни интереси с теб.
Дамммм...живота е гаден....свиквай.И аз съм така....може би съм едни от най-самотните хора тази вечер.Жалко ми е че нямам НИТО ЕДИН истински приятел....смотан съм, не привличам хората около себе си....дори напротив.Писна ми от всичко...честно, но....class джарай си дуум или феар или там на каквото си фен и хич да не ти пука...няма да живееш вечно, няма да страдаш бескрайно
емии аз лично не виждам проблем в тва от време на време да си излизаш сам..Аз го правя и е релаксиращо дажеИначе някой го каза по горе нз кой..ама запиши се на нещо спорт или някаква школа, кръжок и т.н Ще се запознаеш с нови хора и можеш да правиш нещо коет те кефи
2 в 1! Във всеки случай начина не е да седиш пред компа и да се самосъжаляваш...
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
Аз лично не виждам как ще променя нещата ако излизам сам... Може би точно това е проблема , защото аз не съм модерен или там както му викате . Ако излезна сам най-много да се мотая и да разглеждам нещо по магазините... Иначе сега може би ще започна да ходя на фитнес да видя какво е .. дано да отида ... но знам че ако не знаеш какво точно трябва да правиш отначалото може да се контузиш за цял живот... затова карам сега 1 фр да ходим заедноПървоначално написано от feel_me