- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Готини места за среща
кажете някакви яки заведения,хубави кафета или просто място кадето обичате да ходите и е по-различно от нормалните места за среща
имам предвид не само заведения ами всичко което се сетите![]()
sam ne moga :P
Има една много яка кофа пред блока.Става хипер романтично там.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 11! §§
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Най-хубавите места за прекарване на времето си остават парковете. Има си избор - по-шумно или по-девствено и усамотено. Природата е прекрасно нещо, младите са позабравили това май...
на Orange-а
Ми под един от мостовете на р.Марица в Пловдив има нещо като гора, и нещо като малък бряг, и на пролет е много хубаво там - дали през деня, или вечерта, и подухва един такъв хубав вятър, и сичко е разцъфтяло и гледката е супер хубавка и местенцето е много приятно. И общо взето повече ме кефят места където може да се усамотява човек с партньора си. А относно тва на Марица - мноо обичам да си водя някой там, направо като се сетя и се побърквам![]()
На терасата в апартамента на моето бебче.
Вечер небето се вижда супер ясно.
Няма по прекрасно място от това - да гледаш звездите с любимия човек до теб ...![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
И ние обичаме да седим на пейка някъде, където е спокойно обаче, дори и тази пред блока.
по принцип ние рядко оставаме сами така че повечето обикаляме барчетата и вече сервитьорките ни познават навсякъдетова е през зимата де
лятото всичко живо е по пейките из централната улица и е супер яко. запознаваш се със всичкитев шумен спокойно място освен паметника няма, ама там опасно за моето здраве особено ако съм с бебо
![]()
миии ако искаш и лифтовете на витоша стават в някоя кабинка сами двамата на високо отдолу сняг чист въздух красота\
/
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Ами почти навсякаде е романтично стига любимият ти човек да е с теб![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
POprincip obicham da hodq iz parkove,na razhodka nagore ( blizo do nashiq grad ima dosta hubavi mesta za razhodki prez lqtoto,a kogato padne snega e oshtepo hubavo ) ima i edno mestence ot kydeto se vijda celiq grad,obojavam da hodq tam vecher s kompaniq i da si izkarame veselo.Pyk s priqtelq mi poprincip stoim v doma,hodim po kafeta ili obikalqme.Abe ne e vajno za men chak tolkova kyde sym,a s kogo sym :P
паркове ... а вечер по брега на морето....по яко място от това няма :P :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН