- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на пениса ми
Здравейте. на 21 години съм а пенисът ми е само 14 см .Влияе ми на психиката и ми е много гадно.Незнам какво да правя.Нормално ли е да ми е само 14 см ...хем съм на 21? Има ли начин да го уголемя защото ме е срам да си легна с момичета заради това ... Напълно сериозен съм и не си правя майтап.
пич,ше ти кажа нещо дето всеки го знае над 14 годиниНе е важно колко е голям а ккак работи
![]()
xexe "Не е шега" ....
Incomplete..........
а на работата влияе ли ?![]()
ко да ти влия ?трябва да е над 5-6 см.Ай питай момичеатата кое е по-добре.20 см ама за 2 мин да свършва или 14 ссм ама цяла вечер да си играе![]()
Не знам защо толкова разбера на пениса ви притеснява.14 см. е напълно достатъчен, за да задоволи момиче.А аз пък имам малки гърди, трябва ли да се депресирам от това?
Да но ... мислите ли ,че не е малък за моята възраст.И дали ще мога да задоволя жена ?![]()
![]()
Ми ако си знаеш работата ще можеш (:Първоначално написано от hopeee
Според мене па е добре...
I love you...
е те вси4ки го казаха .. 14 см са напълно достатъ4ни да задоволят жена то и без това като е 20 санта да не си мислиШ 4е целия влиза ...![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
абе нали не ти се е вдлъбнал какво се притесняваш
П.П. ако пък толкова много те притеснява, спи с девствени момичета... макар че то девствените са вече в Червената книга пък ако спиш с 10годишна се води педофилия....![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.