- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ne znam
Ami znachi hora az sym vliuben v nai-dobrata si fr.Oshte ot kakto byahme mnogo malki.........vinagi sym ya haresval.Tya obache kato che li nikoga ne zabelyaza i vse mi razkazvashe za dr momcheta.V posledno vreme zapochnahme da izlizame dvamata i da si izkarvame prosto super.Tykmo byah reshil che ima nyakakva nadejda za men i tya mi iztyrsi che si haresvala nyakakyv novAz estestveno ya podkrepih s tainata misyl che nyama da se pouchi mejdu tyah.Edna sedmica po kysno obache byahme na kupon u bratovched mi .Tam byaha i moyata fr i momcheto ,koeto tya si haresva.Toi opredeleno i obryshtashe vnimanie ,zagovaryashe ya ,zyapashe ya i tn.Nakraya toi doide pri men i kato se zagovorihme mi razkaza che mnogo ya haresval ,no ne znael dali i tya go haresva i kakvo tryabva da pravi.Sega ne znam tryabva li da i kaja.Ako go napravya tya vednaga shte mu se hvyrli na vrata.A az naistina ya obicham
Kakvo da pravya
Не казвей в никакъв случй за това момче защото така ще се нараниш. Повярвай ми знам какво говоря. Аз обичам най-добрия си приятел и те разбирам напълно. С него сме толкова близки и когато ми разказва за другите мисле, че ще се побъркам. Всъщност в момента сме скарани, но аз се надявам, че ще се оправим за щото иначе ще умра от болка.
Това бях аз.Първоначално написано от always`sad
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
Според мен трябва първо да разбереш дали тя чувства нещо повече от приятелство към теб. Ако иска само да сте си най-добро приятели и кажи ! Няма смисъл да пречиш на щастието й, защото ако го скриеш ти не си й никакъв приятел !
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
аз мисля че тряава да и кажеш как се чувстваш ти и какво изпитваш към нея. И също трябва да и кажеш че и другото момче я харесва. И нека тя избере между теб и него и да ти каже ваобще възможно ли е да сте повече от приятели някога. Но ако не и кажеш за разговора ти с другото момче ще стане още по зле щот тя ш разбере че не си истински приятел.
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
Според мен трябва да признаеш чувствата си, въпреки че е възможно да си развалите приятелството.Твое е решението дали ще й кажеш и все пак прецени риска, който поемаш.Ако те е страх от това, по-добре нищо не й казвай...Но не трябва да криеш и за това момче, защото така пък не й позволяваш да бъде щастлива с него.
мисля, че ще постъпиш много подло ако не й кажеш нищо. вярно, че изпитваш някакви чувства към нея, но ако премълчиш това значи, че един вид си я излъгал а предполагам не искаш това!
пък и не се отчайвай излизай с други момичета, може да си харесаш някоя от тях... тя не е нито първото, нито последното момиче на тоя свят![]()
От приятелство лесно става любов,но от любов трудно се получава приятелство - казвам го от опит.И аз имах най-добър приятел,станахме гаджета,скъсахме,той тръгна с друга,долу-горе си запазихме приятелски отношения,после пак станахме гаджета,пак скъсахме после отново станахме гаджета и след третото скъсване приятелството почти изчезна и сега общуването ни се свежда до "Здрасти","Как реши тази задача"(от един клас сме) и "Чао",а често си минаваме без "Здрасти" и "Чао"...изобщо ние почти не общуваме сега и определено не сме приятелите,които бяхме преди.
ми не знам ще е гадно да не й кажеш вярно че ти я обичаш,но нямаш право да я "спъваш" все пак не бъди егоист ако тя не изпитва нищо няма смисъл да не й казвашно все пак си имаш глава на раменете и ти си решаваш
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Mi neznam spored men tva da i kaje6 ee logi4no no de da znam nqma da e pravilno az si imam edin takav priqtel i si predstavqm ako mi iztarsi ne6to takova kvo 6te stane daje kat pro4etox temata si pomislix 4e e toi .neznam 6te se po4yvstavm acki stranno tq moje i da predpolaga ne6to ...oba4e mnogo obarkana sityaciq 4esno....ti sam trqbva da re6i6 ako tq s ne6to ti pokazva 4e ima 6ansove ama taka i riskuva6 da si razvalite malko ili mnogo priqtelstvoto
Първоначално написано от koalka
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Kogato izlezete i kaji vsichko tova,koeto kaza na nas.Kaji i za tova momche,no i kaji i za tvoite chuvstva.Obache,ako si mislish,che kato i kajesh za tvoite chuvstva moje da si razvalite priqtelstvoto prosto si premylchi za tvoite chuvstva i samo i kaji za negovite.A kakvo da pravish ti? Ami prosto se pomychi da q zabravish i si haresai nqkoi druga.Vse pak ne e samo tq i stiga si mislil za neq ... ogledai se krai teb veroqtno ima mnogo krasivi i umni momicheta.ne se otchaivai naistina v trudna situaciq si,no ....
Уф , не мога да се поставя на твое място , но на нейно мога . И ще ти кажа едно - ако тя наистина те има за добър приятел , ти ще я съсипеш с признанието си . Тя вероятно ще ти откаже и приятелството ви ще преживее криза . Но тази криза може да бъде преодоляна . Така че ... събирай сили , казвай й как се чувстваш , без много емоции и големи надежди . Дай й време да осмисли ситуацията и запомни , че във вашата връзка като приятели , винаги ще има един наранен . Няма друг вариант просто .