- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obijdat li se momichetata kato gi narichat putki ??
A?![]()
ми ти как ще се чувстваш ако те нарека "пенис"![]()
![]()
![]()
ми мен не ми харесва
![]()
![]()
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Не,даже ни е мн кеф,от кво да се обижаме?!![]()
![]()
да супер е накъв нахакан младеж или още по-гот батко ти свирне и да каже " Я ква путкааа" жестоко еПървоначално написано от Undying
чувстваме се желани
като чуем някой да ни нарича така
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Shtoto bashta mie na 45 godini i naricha vsichki jeni - putki \/
Първоначално написано от Анонимко
браво.. гордоста на семейството...
еми кво да ти кажа.. ако някой ме нарече така едвали бих искала да имам нещо общо с него...
то от самия израз си личи кво мисли той.
иначе ако някой си прави бъзик няма да се разсърдя![]()
има някои мръсници дето се кефят![]()
ама не "путкосвай" сичко наред![]()
Ми на мен ми е абсолютно неприятно!Все пак момичетата не сме само една п***а - имаме си и други достойнства!Пък и не вярвам на някое момче да му стане много приятно ако го нарекат х*й, нали?!
![]()
Как ще ме наричат като полов орган бе...хаха ужас..ее... пиче по-става
![]()
мм дразня се някой надутко да се мисли за нещо повече от другите и да те неруче "пу*ка" тъпо е...
AMAN!
мене ми е весело някой като ми каже "ама путко рошава" но в добрия тон разбира се, като на бъзик. А иначе е кофти да се използва "ПУТКО" като обидна дума. Макар, че кво ми пука ако някой непознат кае пуууууууутттттттттккккккк ккооо, кво толкова.. и да коментираме и да не коментираме винаги ще има кой да ни нарича путки.
на мен ми е се едно....изобщо не ми пука как ще ми викат...правя се че не ги чувам и сичко е ок
хаха ми аз на никое момиче не викам п*тка и съм си много добре...отстрани звучи мноо тъпо..ама то зависи и от къде си...защото в някои градове тфа си го използват като лаф!!!нали е путки![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Еми определено се обиждаме...Ако е някой готин примерно и да каже "аа бахти п*тката" мняа ми направи голямо впечатление,но някой келеш по-малък или да ми се прави на рапърче и да ми каже "п*тука" оХх..майкоо! от по големите не се обиждам за путка и особенно готините щото те го казвАт като 'мацка' а не ей така ми се правят на гЪзета![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Мразя когато някой каже на някое момиче П*ТКА или Пичка....
2 т. от правилника. Бан на профил
haha .. moite fr vinagi mi vikat Putko ..)
Abe nali sme si otkachalnici ..)
A puk za nepoznatite koi kak iska da mi vika...
HICH NE MI DREME !![]()
![]()
И аз съм на същото мнение!Първоначално написано от Ice_Queen
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Точка 11. Получи и доста отговори. Заключвам.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
ЗаключПървоначално написано от I don't know who I am
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил