- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Как се учите да пеете някоя песен?
Ммм.. Любопитно ми е, как се учите да пеете някоя песен? Смисъл.. слушате я.. и някак ловите тона или си преправяте гласа да звъчи като на изпълнителя/изпълнителката ли?![]()
ami men ne mi e za cel da se u4a da peq,za6toto rezultata ne e osobeno spolu4liv,no purvo si 4eta texta v neta dokato q slu6am i taka si go gledam dokato ne zapomnq dumite,a i melodiqta pomaga i kato si q slu6al pove4ko puti ve4e zapomnq6 koe sled koe sledva i e lesno.
![]()
I az taka i e lesnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
Ами... Пея, пея, изнервям се, че не мога да изпея текста, защото е много бързо. После чета 1-2 пъти, така го научавам наизуст (силна памет) и после пея. Ми... Аз съм такъв инвалид в пеенето, че нищо не се получава. Ако ме пуснат без съпровод на вокала ще си преебат ушите хората
Ама пък съм си със самочувствие и си шея по цял ден
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Аз са се уча да свиря песните щото пеенето не ми се отдава![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
хахах аз и пеене..![]()
ами ако някоя песен много ми хареса и не мога да и разбера
цялия текст,си го търся и докато си я слушам 'припявам'..
а пък най-много ми се отдава да си надуя музиката супер силно
и да почна да викам 'пеейки' хахаха
get off.
паузирам песента и я повтарям фрагмент по фрагмент,докато не я зазубря
после си я упражнявам като си ходя по улиците
Mnogo e prosto,ne peq..Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ooooxaxa tva e qko ami az poneje mn obi4am da peq ami slu6am pesenta edin pat sled tva q spiram peq q i taka q nay4avama i sled tva si pouskam pesenta i peq zaedno s neq
ili nego xax
![]()
![]()
![]()
AMI OBI4AM BLIJNIQ LEJI OBI4ANIQT
Грача си бе, квото и да става...и да грухтя горе-долу мога. ;p
Еми много лесно запомням дадена песен.Първо я слушам, докато същевременно чета текста и си пея и така няколко пъти докато я запомня горе-долу и после си бея без текст вечеВъпреки че пеенето не ми се отдава, аз напук си пея и най-вече за да дразня майка ми
,когато е вкъщи разбира се..иначе рецитали си изнасям когато съм самичка
![]()
![]()
Срамежлива съм, затова...
![]()
![]()
ми когато ми хареса дадена песен намирам си текста и почвам да сричам докато не го науча![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
Млади Чаделий, тези работи стават и с опитване, не само със слушане.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И същевременно ти омръзва...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
аа зависи от песента :PПървоначално написано от martinka_91
get off.
Ам истината е че не гледам да науча текста като цяло,а докатого слушам ми влиза нещо в главата, което в последствие си го пея без да ми дреме как. Грача си там, пЪк, ако на някой му пречи... негов проблем![]()
![]()
![]()
Aми първо хващам текста и слушам песента и каквото успея да изпея - успявамПосле постепенно пея повече и повече и колкото повее пъти слушаш песента толкова повече ти влиза в главата
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
ами става със слушане и може би евентуално прочитане 1-2 пъти текста
"Целувка за лека нощ"
Аз понеже пея в вокална група имам нужда да пея всяка песен която чуяза това тегля си текста и инструментала и я пея
много лесно уча текстове и мелодии \
/
ми то зависи къв е стила който искаш да пееш...ако е хардкор или пънк...е лесноза другото...просто трябва много да го мъчиш и...може би на някви уроци да ходиш не знам
![]()