.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Lud li sum ?

Solei
    Guest

Lud li sum ?

Чувствам се странно... ходих с едно момиче година и 2 месеца и тя ме заряза... Оттогава изминаха 5 месеца.. и все още я обичам.. Но вече не страдам. Не изпитвам болка. Не ме е яд на нея. Тя дори си има приятел в момента и вчера ги гледах как се мляскат... Чувствах се така още преди да тръгна с нея. Обичах я с цялото си сърце, но не исках да съм с нея само, за да не я нараня... Обичах я може би година преди да станем гаджета.. И след като и го споделих и и пожелах и тя да се влюби така както аз.. тя взе, че се влюби в мен Времето, в което бяхме заедно беше неописуемо.. дори скъсахме без да се караме. Тя нямаше време да се виждаме и се разбрахме да не се казва, че ходим повече а и така щяло да бъде по-добре и за двамата.. а ако иска пак да сме заедно щяла да ме потърси.. Но през това време тя се промени тотално... стана съвсем друг човек. Не искаше дори да се вижда с мен въпреки всичко хубаво, което ни се беше случвало.. последния път когато и казах, че ми липсва тя ми отговори "и аз какво да направя"... наскоро ми каза, че нямало нищо вечно... че неможе винаги нещатата да са едни и същи... въпреки, че ми е казвала, че друг като мен няма, а и не се беше влюбвала преди това в друг. И така след 5 месеца депресия и от разбитото ми сърце се чувствам по същия начин както преди да бъда с нея.. Обичам я. Мечтая за нея. Всеки път като я погледна виждам някакъв смисъл да жиея. Но не искам да бъда с нея. Дори не искам да говоря с нея.( както казах супер променена е и сякаш е друг човек ) Дори ми се изсмя в лицето, че се радва, че е била с мен, защото "научила нещо", т.е. от всеки приятел можело да се научи нещо, а не от любовта. След което ми каза, че съм женчо...Както и да е мина ми яда... Имам чувството, че винаги ще я обичам. Всеки ми казва да я забравя след всичко което ми причини.. след всичко което ми каза, и след като я видяха какви неща прави с авера си пред мен... Не мисля, че е нормално да се чувствам така.

ami spored men obi4a6 ne neq samata, a po-skoro spomena za neq i obraza koito ti e ostanal ot predi.zamisli se za 4ertite i sega i ako ne q poznava6e ot predi 6te6e li pak da q haresa6?? a i tq e prod1lgila napred,opitai i ti.dage da e s nqkoi koito prosto da te razseiva.uspeh!

Guest
    [ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]

Повече от фен Аватара на VeSna
    Приятел боли нали? Знам как се чувстваш. Аз преди обичах момче но не точно него а някой с неговата външност но измислен от мен характер. Разбрах че такъв няма и спях да чувствам - осъзнах че не обичам него, а това което съм мислела че е. Ще мине от опит ти казвам

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Луд си - любовта е лудост.Много кофти работа,ти май наистина обичаш по-скоро спомена за нея.Разбери,тя вече не е такава каквато е била преди.Не стой далече,напротив - бъди близо,за да разбереш сегашната й същност и така да престанеш да я обичаш.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Това, което си написал, ми се стори много познато ... за мен самата. Защото и аз самата копнеех (няма да кажа "бях влюбена", защото не бях) по човек, който дори малко не се доближаваше до представата ми за него (а познайте, кое от двете беше по-добре - реалността или измисленото от мен ). Така че наистина, както казаха някои преди мен, ти просто помниш човекът, който явно е била, обичаш този човек, а не това, което е тя в момента. Просто запази хубавия спомен, вземи си поука и продължи напред - ще постъпиш доста по-разумно отколкото тя.

Solei
    Guest
    blagodarq za otgovorite

Супер фен
    vij pyk az kvo 6te ti kaja:
    zna4i tq nai veroqtno ima nekvi 4uvstva o6te
    hva6ta6 si edna prelestna blondinka viso4ka (moje i priqtelka 6toto takiva ne se
    hva6tat lesno) i po4va6 da q mlqska6 pred biv6ata kogato tq e sama mnoo vajno e tva

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    vij pyk az kvo 6te ti kaja:
    zna4i tq nai veroqtno ima nekvi 4uvstva o6te
    hva6ta6 si edna prelestna blondinka viso4ka (moje i priqtelka 6toto takiva ne se
    hva6tat lesno) i po4va6 da q mlqska6 pred biv6ata kogato tq e sama mnoo vajno e tva
    xexexexexe dobrite stari vremena .. takoa ne6to mi se e slu4valo ama ne be6e s blondinka i ne be6e naro4no ama effecta be6e su6tia s edinstvenata razlika 4e be6e qko da i go vurna a ne da si q vurne6 ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен
    луд си. край

Guest
    zabravi q bratle kolkoto po rano tolkova po rano shte osaznaesh che cqloto vreme.. e bilo gubene na vreme.. az taka imam 1 cela u4ebna godina petno.. ot takava lubov.. sa naprao me e qd na mene si che sum tichal po taq pacha... nezaslujava lubovta ti.. (pone az taka si go vtulpqvah) Shte ti bade malko trudno i kofti ama shte se spravish
    Az taka bqh poludql che nemojeh da izdurjambez kontakt i pod anonimna poshta i prashtah vseki den lubovni pisma.. bae glupak sum bil ne sujelqvam za tova koeto sum pravil,a zatova che sum go pravil za neq..
    Zabraviq shtoto tva shti navredi na ponatatachnite vruzki.. prosto namarziq.. i ne kontaktuvai vobshte s neq ne durji nishto neino za da ne ti napomnq.. i tva e nz.. izpitval sum go super kofti e nz kvo da praish kato muha bez glava se lutahs nz kak da postupish.. no nai pravilnoto e da q zabravish

Определено не си луд - просто си влюбен . Не можеш да си представиш колко много те разбирам , понеже аз съм почти в същото положение ... ще намеря време да разкажа и своята история тези дни .
    А относно момичето ти - не знам какво да ти кажа , мисля че ще е най-добре да опиташ да я забравиш , въпреки че това не става хич лесно ...

Мега фен Аватара на iiirish
    то май дали ще се луд или влюбен усещането е все едно и също - летиш някъде из нереалното и си представяш нещата, такива каквито искаш да са.
    осъзнал си вече, че връзката ти с това момиче е приключила. може би отначало е имало някаква надежда, че тя отново ще се върне, но след като така окончателно се е променила едва ли можеш да вярваш да даде втори шанс на връзката ви. трудно или не трябва да я забравиш и да продължиш напред, защото със или без един човек живота продължава, а времето не спира. успех

Град
    София
    еееееее, това е бате! евала от мене и тва е. аз няма кво повече да кажа, освен жалко че не мога ти стисна ръката. е те това е любов! =D>
    But now watch as I rise
    To a whole new height
    And my mad battle cry
    Will be heard all night

Повече от фен
    Град
    ;]
    Съжалявам, но ще направя и аз като нея, а именно да ти се изсмея:
    - АхаХАХаХахАхахАХахАахАхАх
    П.С. Луд си!
    П.С.С. Ще ти мине.

:)

Na nqkoi ot vas moje da vi e smeshnu no ako vi se slushi i na vas sushtutu nqma da vi e priqtno ako vi se izsmeqt .. Zatova nedeite da se smeete na chujdoto neshtastie .. A na nego moga da mu kaja che i az bqh v gore dolu takova polojenie i znam kakvo e i Vremeto shte izlekuva vsichki rani i shte q zabravish postepenno prosto gledai da ne q sreshtash chesto i shte vidish che shte q zabravish :P Kusmet

Solei
    Guest
    am.. iskam da te popravq i da ti kaja che ne sum "neshtasten" . Kakto kazah bolkata mi otmina i ne me e qd na nishto ve4e. Dori segashniq i aver v chata pochna da me bazika - vika mi ei sladur baby obi4am te i az mu otgovorih "az puk obicham averkata ti"... posle toi mi vika " em tq oba4e ne te obi4a " i az mu napisah " tova nqma znachenie " i mi e vse edno ve4e koi mi se smee v liceto i koi ne . Imam chuvstvoto che e bezsmisleno da stradam i ne stradam

Голям фен
    Ne si lud,spox...Prosto si dobur 4ovek,spored men i kakto kazaha ve4e v po-gornite mneniq,qvno ne obi4a6 neq,a spomena za neq .6te go preodolee6,kakto tq ti e kazala vsi4ko se zabravq.I iskam su6to da napi6a,4e spored men neinite priqteli i sega6noto i gadje postoqnno govorqt za teb gluposti pred neq i za tova tq e zapo4nala da misli taka i da se durji taka s teb...Promenila si e mnenieto ot drugite komentari za teb,qvno o6te ne si e izgradila sobstveno mnenie 6tom slu6a drugite(ako e taka).
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Axx lubov lubov...kolko poznato zvu4i. ..e ako tova 6te te uspokoi-vsi4ki sme ludi!Da ti si lud,no lubovta e ludost i vsi4ki podludili se po neq izpadat v takiva periodi...nikoga ne moje6 da se predpazi6 ot razo4erovanieto...ne vsi4ko vinagi e rozovo i da-vsqko ne6to v tozi jivot(dori i samiq toi) si ima krai,nezavisimo dali e hubavo ili ne!Tova se otnasq kakto za vruzkata ti s tova momi4e taka i za sustoqnieto ti v momenta,za6toto budi siguren i tova 6te premine i sled vreme kogato se se6ta6 za tozi period sam 6te se smee6 na sebe si...znam 4e ne e lesno i 4e banalni uspokoeniq tip-"Tq ne te zaslujava.6te si nameri6 po dobra..." i suveti tip-"Zabravi q,produlji napred,nameri si druga.."v momenta izob6to nqma da ti pomognat za6toto otstrani vinagi e mnogo po lesno a i az sum sigurna 4e ti sam si osuznava6 4e tova koeto pravi6 ne e pravilno...4e tq ne e su6tata i 4e ne si zaslujava vsi4ko tova...noo tova 4e go znae6 ne zna4i 4e go osuznava6 za6toto v takiva momenti nqma6 sili da si optimist i da produlji6 napred...ponqkoga ima6 4uvstvoto 4e "ne jivee6 a samo jsu6testvuva6 den za den",4uvstvata ti "zaspivat" i nqma6 sili dori da se qdosva6 ili da tuji6...prosto iska6 da gleda6 v edna to4ka i da izprazni6 suznanieto si...i da spi4a6...i tova e polezno za6toto ponqkoga ima6 nujda da ostane6 sam i da si po4ine6 ot vsi4ko i vsi4ki no mnogo trqbva da vnimava6 da ne se zastoi6 v tova polojenie za postoqnno za6toto nie vsi4ki sme gre6nici,vsi4ki sme ludi,vsi4ki izpadame v razli4ni gadni periodi,no vsi4ki jiveem edin jivot i ne trqbva da se ostavqma edna spunka da ni subori i da ne stanem pove4e...nqma smisul da te ute6avam i da sudq momi4eto za6toto mnogo gre6i6 ako si misli6 4e suvetite na nqkakvi nepoznati hora 6te ti pomognat!Vsi4ko zavisi ot teb...prosto kogato vuzprieme6 i osuznae6 vsi4ki ne6ta koito horata te suvetvet i kogato sam si pomogne6 i bude6 v mir sus sebe samo togava vsi4ko 6te se opravi...ako sam ne si pomogne6,nikoi nqma da uspee...samo pomni 4e ne si purviqt i posledniqt v tazi situaciq i 4e jivota ima da ti podnese o6te mnogo prepqdstviq!...kusmet;]
    I feel like I'm all alone
    All by myself I need to get around this
    My words are cold
    I don't want them to hurt you
    If I show you
    I don't think you'd understand
    'Cause no one understands'

ti si vluben ne v momiceheto ami v spomena za onova milo i vlubeno momiche

Мега фен Аватара на koalka
    Не си луд,просто обичаш момичето с най-искрената и чиста любов.Искаш тя да е щастлива,макар и с друг,но не можеш вечно да бленуваш по нея и да си оставаш с празни ръце.Трябва да потърсиш любовта другаде,а не тази несподелената и въпреки това не мога да разбера думите,които е казала...те са толкова хубави и,че едва ли не ти си единствен,а е с друг.Просто понякога трябва да продължим напред и да не гледаме миналото.Защото какво ще правиш,ако не я забравиш?Ти не можеш да имаш живот-нормален.С момиче,което да те обича.

Интересно заглавие.
    Спрямо това което прочетох, смея да твърдя че не си луд. Няма нищо ненормално в това, че обичаш някого.. който не заслужава обичта ти. Хубавото при теб е, че ти си осъзнал това и че си свикнал със ситуацията. Не знам какъв съвет да ти дам, не виждам и да търсиш такъв.. Ще го преодолееш, всичко преминава със времето.
    ...................

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    П.С. Луд си!
    П.С.С. Ще ти мине.
    МуУХаХАСХАха

Re: Lud li sum ?

Цитирай Първоначално написано от Solei
    Чувствам се странно... ходих с едно момиче година и 2 месеца и тя ме заряза... Оттогава изминаха 5 месеца.. и все още я обичам.. Но вече не страдам. Не изпитвам болка. Не ме е яд на нея. Тя дори си има приятел в момента и вчера ги гледах как се мляскат... Чувствах се така още преди да тръгна с нея. Обичах я с цялото си сърце, но не исках да съм с нея само, за да не я нараня... Обичах я може би година преди да станем гаджета.. И след като и го споделих и и пожелах и тя да се влюби така както аз.. тя взе, че се влюби в мен Времето, в което бяхме заедно беше неописуемо.. дори скъсахме без да се караме. Тя нямаше време да се виждаме и се разбрахме да не се казва, че ходим повече а и така щяло да бъде по-добре и за двамата.. а ако иска пак да сме заедно щяла да ме потърси.. Но през това време тя се промени тотално... стана съвсем друг човек. Не искаше дори да се вижда с мен въпреки всичко хубаво, което ни се беше случвало.. последния път когато и казах, че ми липсва тя ми отговори "и аз какво да направя"... наскоро ми каза, че нямало нищо вечно... че неможе винаги нещатата да са едни и същи... въпреки, че ми е казвала, че друг като мен няма, а и не се беше влюбвала преди това в друг. И така след 5 месеца депресия и от разбитото ми сърце се чувствам по същия начин както преди да бъда с нея.. Обичам я. Мечтая за нея. Всеки път като я погледна виждам някакъв смисъл да жиея. Но не искам да бъда с нея. Дори не искам да говоря с нея.( както казах супер променена е и сякаш е друг човек ) Дори ми се изсмя в лицето, че се радва, че е била с мен, защото "научила нещо", т.е. от всеки приятел можело да се научи нещо, а не от любовта. След което ми каза, че съм женчо...Както и да е мина ми яда... Имам чувството, че винаги ще я обичам. Всеки ми казва да я забравя след всичко което ми причини.. след всичко което ми каза, и след като я видяха какви неща прави с авера си пред мен... Не мисля, че е нормално да се чувствам така.
    Не си луд... повярвай ми. И ситуацията не е особена... макар че наистина е смешно след година с теб да ти говори така. Сега разбираш ли че думите не значат абсолютно нищо ? ...
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    П.С. Луд си!
    П.С.С. Ще ти мине.
    МуУХаХАСХАха
    Да ми ядете кyра и двамата.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си