- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Любовта - свята или греховна ?
svqta ili grehovna e liubovtakak mislite
i zashto
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
свята е защото е нещо истинско и неконтролируемо...а дали е греховна...знам ли може би![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
2 v 1 !haha ...
ABe poveche e Svqta ai ..
![]()
e zashto mislite taka?spored men e svqta,zashtoto e nai-hubavoto i dobroto na sveta i kakto sa kazali horata : Liubovta shte spasi sveta.. a kakvo e grehovnoto ..spored men e samo svqta
![]()
![]()
Истинската любов е свята,защото е нещо прекрасно,нещо необикновенно,нещо неповторимо,абе това е ЛЮБОВ.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Какво изобщо разбирате под свято? Свята е любовта на майката към своето дете. Любовта между мъжа и жената си е греховна... Или какво, ще ми кажете, че нямате мръсни помисли и чакате първата брачна нощ???
П.П. В крайна сметка, ако говорих за грях, трябва да отбележим и кой вярва и кой не в тия неща![]()
Нормалното желание на човека за физическа и емоционална близост с друг индивид не би могло да е грях.
също толкова колкото е и грозната пъпка на лицето ми -.-Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
da i az taka smqtamПървоначално написано от koalka
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
свята когато хората изпитват истински, недокоснати от пороците чувства... и греховна когато тези чувства се налага да се крият...
лично аз смятам, че двете понятия могат да се разграничат и така![]()
da i az mislq takaПървоначално написано от anito.sl
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
и двете![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
100% свята.Греховна може да е страстта. Но истинската любов е чиста и не вреди на никого.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Според мен любовта е и свята и греховна...имам причини да мисля така, които не мисля да споделям![]()