- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Primernite momichenca
Momcheta,kefite li se na primernite devoicheta? Vsmisyl milichkite i tihichki,leko po-zatvoreni i takiva,koito edva li shte vi zagovorqt,ako ne vi poznavat dobre i chakat momcheto da go napravi? Padate li si po ''tihite vodi''? Ili predpochitate po-ludichkite i otpusnati momicheta? Kakvo vi e mnenieto za taka narechenite krotoshlanki?
тези така наречени "кротушанки" почти не се забелязват...защото повечето момичета са някви супер отворени и нахакани и просто всяко момче се заглежда по тях! тихите води също притежават много качества но никой не им дава шанс да се покажат ..освен ако нямат някоя намахана приятелка :P пък и може би са по трудно достъпни..трябва повече време да ги опознаеш да ги накараш да се открехнат и така.....Има и някои които се правят на тихи води и после ти .... майката![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Сру ама не съм момче...и все пак..
Чакай да позная че ти се имаш за луда мацка...
Амии виж сега има 1 такова : Тихите води са най-опасни " или " Скрити лимонки" ..за тва не бива да се подценяват "тихите води"..имам си аз 1 Силве в класа и тя както нон стоп мрънка че като пушим ще я ...удимим,така и без повод ми грабва цигарата,дръпва си и се усмихва.Иначе е перфектния пример за тихо девойче.![]()
Иначе,ако самото момче е някво спокойно,мирно и .т.н,ест че ще си търси подобно момиче,няма да си вкарва трън в гащите я..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Хмм мога да кажа че съм много устат, но си падам по 1 тихо момиче ... Иначе съм тих и аз , ако не си отворя устата ...
За всеки има място под слънцето. Тихите момичета, имайки свойте безспорни положителни и отрицателни страни (както всички други) са харесвани също. Най-често от сериозни и по-тихи момчета ...
Интересно е, когато някой от "важните" момчета хлътне по тихо момиче... Тогава да видите как спира да бъде вървежен и си сяда на г*за за да може да се впише в нейния живот.
Така че... варианти хиляди. Когато си поддържан, симпатичен, независимо дали цялото училище ти гледа саира или си по-скрит, винаги ще попаднеш на флирт.
Въпроса, че по-често зарибяват отворените момичета е ясен - те са по-лесно достъпни (комуникативно).
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
зависи.ако тва не означава сдухани зубърки,а просто мили срамежливки-може и да са сладки![]()
Аз не съм от мн тихите и мълчаливите момчета, ама определено мога да кажа, че повече се кефя на някоя тихичка и готина, от колкото на някоя нахакана, със самочувствие, без покритие!Та...падам си по тихичките
![]()
Every moment is another chance...
Ne biva da se podcenqvat tihite momicheta..Az ne sym ot tqh..obache v klasa mi ima takiva(dosta) No i te sa pekani stiga da se pootpusnat :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Я ми яжте куpа бе, мразя нахакани путки![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
намахана? т.е. с махало? човекът-часовник?!Първоначално написано от gamercheto_
да, и аз мириша на хубаво до момента в който си отворя устата^^Хмм мога да кажа че съм много устат, но си падам по 1 тихо момиче ... Иначе съм тих и аз , ако не си отворя устата ...
Трябва най-много да се плашиш от тези "тихи води" както казваш.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
И аз си падам по-скоро по тихите води. То и аз съм тиха вода де, но съм и олицетворение на максимата "Тихите води са най-дълбоки!".
Не си падам в никой случай по "НГМУ". То по принцип тя е една голяма курва, която живее за мнението на хората. Сдухла и пикла,невероятна комплексарка. А има и толкова крсиви "тихи води", които само чакат да бъдат забелязани![]()
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
?????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
Единствения проблем е, че не поемат инициативата...и ако ти не съм я забелязал ей така може да изпуснеш шанса да опознаеш някое наистина стойностно момиче...така, че е хуваво поне понякога през живота си да поемаш инициативата, независимо дали си тих или не...
"You can't have everything.Where would you put it?"
Вярно , че тихите води са най опасни ама по лудите по-ме кефят
deba i vodi i ne6to tuka se odavi6 ... namerete da gi nari4ate po drug na4in![]()
Кефат ме сладки са едни притеснителни...
Задоволяват се само от дозичка внимание!
Но нека бъда честен не бих тръгнал с подобен тип девоиче!
Light The Universe
Ами то се оказва, че по-нахаканите и контактни момичета възприемат "курвенското" поведение, поради което всички момчета тях заглеждат. А по-тихите момичета остават на заден план и ги оприличават на зубърки точно защото не са толкова общителни. Пък и зависи от момичето. Има момичета, които въобще не се вписват в дадена компания. Познавам и такива, които въпреки по-умереното си поведение са част от компанията
Не харесвам нито прекалино тихи, нито прекалено шумни, устати и луди. Харесвам нормални, които не говорят нито малко, нито много, а достатъчно и винаги казват каквото се очаква от тях и каквото мислят. Не харесвам хора, които се борят срещу системата, нито пък такива, които пренебрегват себе си за да я следват, а такива, които карат системата да работи за тях. Така хем спазват обществените норми, хем постигат целите си.
Те тия са най-добре!Първоначално написано от Анонимко
Не харесвам нито прекалино тихи, нито прекалено шумни, устати и луди. Харесвам нормални, които не говорят нито малко, нито много, а достатъчно и винаги казват каквото се очаква от тях и каквото мислят. Не харесвам хора, които се борят срещу системата, нито пък такива, които пренебрегват себе си за да я следват, а такива, които карат системата да работи за тях. Така хем спазват обществените норми, хем постигат целите си.
Искаш да кажеш, че не харесваш себе си?Първоначално написано от Sam90
За разлика от теб, аз съм нормален и харесвам златната среда. Не харесвам нито прекалино тихи, нито прекалено шумни, устати и луди. Харесвам нормални, които не говорят нито малко, нито много, а достатъчно и винаги казват каквото се очаква от тях и каквото мислят. Не харесвам хора, които се борят срещу системата, нито пък такива, които пренебрегват себе си за да я следват, а такива, които карат системата да работи за тях. Така хем спазват обществените норми, хем постигат целите си.
Аз съм от тея уе я мълчете.
И мога да кажа,че имено заради моята спеканост дъ биг лоф ме забеляза, е ако изключим факта ,че съм красива,умна,интелигента,в естранно развита............................
![]()