.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    momi4encety
    Guest

Moderated:Не съм готова.

hi hora.
    imam malky problem4e.Az sam na po4ti 14 god i priqtelaq mi iska de go napravim.Samo 4e as mislq 4e ne sam gotova.Strah me e se pak sam na 14 daje nqma i tolko kfo da pravaa

Моderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    просто му кажи че не си готова....ако наистина иска да е с теб...ще те разбере и ще изчака докато сама прецениш че си готова.....

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

MuMkaTa
    Guest
    emi kaji mu bie mila,obqsni mu kak stoqt rabotite! ako naistina te obi4ka 6te te razbere..

Град
    in the city of nightmares
    Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    просто му кажи че не си готова....ако наистина иска да е с теб...ще те разбере и ще изчака докато сама прецениш че си готова.....
    съгласна сподели му че според теб не ти е дошло времето и предполагам ще те разбере,но в никъв случай недей да си мълчиш и да го направиш само защото той го иска
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Мега фен Аватара на koalka
    А да позная ли, че приятелят ти е някой батко или не??Просто му го казваш, няма какво да увърташ.

momi4encety
    Guest
    mn 10x i az mislq da mu kaja i sigurno toi 6e me razbere,no az mu nameknah vednaj iii toi "spox nqma stra6no vreme ti e ve4e spored mene"- ama spored mene ne mi e
    a do kolkto dali e bati - ne e mn po golqm ot mene ))

уфф абе вие да нямате сливи в устата, че да не можете да изразите лично мнение?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    У дома пред компютъра
    Когато ти се чувстваш готова,тогава.Недей заради него да го правиш.Ти усещаш най-добре кога го искаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си