- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви сте в този етап на живота си?
аз пък съм оптимист но понякога песимист за да бъда изненадан заштото като съм песемист и очаквам нешо лошо и то е вероятно да се случи то тогава няма как да си развала настроението но като се случи обратното ми става оше по яко .
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
и аз съм с вас , изпадам в песимисти4но настроение само когато много се разо4аровам или от4аямПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Аз съм абсолютна реалисткане ми харесва да се рея в небето и да искам това което не мога да имам
![]()
реалист
Оптимист.![]()
реалист (понякога Песимист) и често оптимист
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Зависи от ситуацията...но по-често съм оптимист...гледам от добрата страна на нещата...и винаги търся доброто в нещо/някой...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
realist s optimisti4ni naklonnosti![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
2 етап-реалист съм![]()
Обикновено мисля лошото...но е по-скоро параноя, отколкото песимизъм.![]()
Да, определено и аз съм такаПървоначално написано от sherry
![]()
Оптимист
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Аз съм песимистка, но не по собствено желание, просто липсата на късмет при мен си е казала думата. Някога бях оптимисткаА реалистка никога не съм била... А то май е най-хубавото.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Песимист, нема к`ва да си крива душата
Еми...аз се определям най-много като оптимист...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
старая се да бъда оптимист и реалист ама от време на време не се получава и съм песимист![]()
ама общо взето съм си реалист \/
Оптимист
Оптимист
Реалист.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
реалист
Оптимист!!! Винаги чашата е на половина пълна!!! И се радвам, че съм оптимистка!
Песимистът казва: "По-лошо от това не може!"
а оптимистът казва: "Може, можеее!!! И по-лошо може!! "![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ааа защо няма ЕГОИСТщоту аз съм едно малко егоистче
..
А иначе съм реалист,по някога даже и песимист.....![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...