- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви сте в този етап на живота си?
точно в момента нещо средно м/у непукист и реалист.
но по принцип повече клоня към песимист.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Защото във всеки един "етап от живота си" човек може да е егоист... и въпроса ми няма много, даже почти нищо общо с това. То по тази логика мога да предложа за отговори хедонисти, аскетисти, евдемонисти, ригористи, алгруисти и т.н. Въпроса е друг.Първоначално написано от feshankaa
![]()
СъщиятПървоначално написано от LunaTriCk
П.П.-Сори,че те цитирам,ама не ми идваха думи![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
За съжаление реалист..а доскоро бях оптимист.
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Най-голямата ми грешка в живота е,че съм заклет ОПТИМИСТ![]()
И въпреки всичко,ще продължа да бъда такъф! Не ми пука да ли на "пича от горе" му харесва![]()
![]()
![]()
Абсолютен песимист, винаги очаквам и си мисля най-лошото.. а това не е въобще хубаво.. макар че понякога като очаквам нещо лошо и изведнъж се случи нещо готино съм мнооого по-изненадана, отколкото щях да бъда ако бях оптимист.. а пък ако очаквам нещо лошо и то стане.. не се изненадвам особено..
но в момента се намирам в емоционална "дупка" и ми е супер зле и очаквам най-лошото (както винаги всъщност)
Реалист...То това го бие на песимизъм, ама...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Реалист съм![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
По-скоро реалист..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Вече съм песимист...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Неотрален![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Напълно подкрепям.Първоначално написано от quench
/rossa./
Неграмотен...Първоначално написано от Miteto_bs
/rossa./
Налага ми се да съм оптимистка.. иначе съвсем ще изперкам.
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
а е тва е !Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Let The BEAT Control Your Body
винаги съм била, съм и ще бъда ОПТИМИСТ, защото знам, че животът е прекрасен
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Opredeleno sum optimistka.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от quench
подкрепям...Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
[/quote]
Първоначално написано от quench
![]()
Не само в тоя етап от живота, но и винаги се виждам оптимист
между реалист и оптимист,но повече ме влече оптимизма![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ем аз съм оптимист принципно , ама от време на време няма по-голям песимист от мене![]()
Мамка му .. как искам да съм едно и също цял ден . Събуждам се , и съм оптимист , Йеееес , денят ми ще е хубав , викам си .. Това е моят ден , повтарям си . Но не .. отивам на даскало и ставам върлия песимист . Идва ми до гуша от всичко , искам да избягам надалеч , искам да стигна до място , където никой не ме знае , и аз никого не знам , до място , където човешкото същество не се е принизило до животинското . И после вечер си лягам като най-най-най- големия реалист , който осъзнава всичко .
Това съм аз - една огромна каша от гнусотии .
напоследък песимистка, но не пропускам да сложа розовите си очила!
"Целувка за лека нощ"