Кое прави хората равни? Лайната – всички серат! Това е жестоката истина, социалната стълба, обществото на етажи, това са все неща опитващи се да разделят хората едни от други, да ги накарт да бъдат различни. И затова най-скритата и пазена тайна от илюминатите е срането, защото срането доказва безапелационно, че всички са равни. Затова то е внимателно скрито и е нещо за което никой не говори, защото то ще развали идеята за социалната стълба. Стълба благодарение, на която бидейки в горния й край илюминатите стоят и си чешат ташаците по цял ден (бел. ред. Казано с други думи просто си мързелуват).
Идеята за срането е истинско въплъщение на идеалите на Леонардо Да Винчи – нещо, което е всеизвестна, реална истина, но сякаш не съществува. Затова за срането трябва да се говори! Например: вместо човек да се хвали със социалното си положение, би трябвало да споделя как е прекарал следобедното си сране:
Хех, хората четат Дан Браун "Шестото клеймо"

Добре, че си прочел книжката, научил си , че е съществувало такова братство ама все пак, къде е смисала на илюминатите в тази тема, а?
А иначе по темата - и двата пола си имат предимства и недостатъци. Няма по-добър и по-лош. темата е глупава.
“Гошо, да знаеш как избухнах в тоалетната – взрив казвам ти! Ядрена бомба е това, от водата гъба излезе, и като ме плисна по задника викам ти, повече пръжки с боб чорба няма да ям”.
Представете си горното нещо казано от някой начетен господин. Е? След това той ще ви изглежда ли толкова високо на социалната стълбичка? Не! Това се нарича лош език и той признак, че не си от високите етажи.
Колкото по-нагоре се изкачваш, толкова по-добър трябва да бъде езика ти. Той трбява да е трениран, кален и обучен във внимателното и качествено близане на задници, за да може да израстеш.
Ето го и вторият момент – илюминатите ни се смеят в очите – срането е всъщност вплетено в обществото ни и всички го използват и говорят за него, но никой, абсолютно никой не го забелязва. А за незапознатите съобщението е следното – с по-добрия си език можеш да изтриеш от задника ми всички доказателства, че съм човек и че съм равен с теб. Помогни ми да изглеждам
божествен и аз ще се погрижа за моя слуга.
И така дойдохме до другата важна точка - Защо мислите, са мумифицирали фараоните?
Защото така те пряко са показвали, че никой от хората долу не им е равен тъй като те не серат. Щом не серат значи не може да ги приравниш с простолюдието. Срането е органично втъкано в човеката история.
Факта, че срането е основополагащ елемент при доказването равенствто на хората се доказва и от съществувалото през 60-те години на 20-ти век Хипи течение. Там масово изплозван израз е “Брато, насрах се здраво” с което хипито показва на стоящия срещу него, че е равен – тоест открито признава, че сере. За да не бъдат изтребени от илюминатите Хипитата ритуално пушат трева преди да изрекат сакралните думи.
Впоследствие, обаче биват разкрити и бързо са неутрализирани, главният им водач е убит а последователите преследвани.
Срането, освен че показва равенството на човешките същества, показва и равенството на човека с животните и всички живи същества – Карлос Кастанеда описва това си свое заключение в едноименната книга Пътуване към Икстлаан наблюдавайки торфен бръмбар помъкнал лайно.
Но впоследствие книгата е редактирана от банда зли тетлебуси – ревностни илюминати последователи и пред света историята с торфения бръмбър придобива съсем друга гледна точка. Но творението на Кастанеда е нарочно оставено да съществува за да може когато някой си зададе същите въпроси да получи грешните отговори.
Мислите ли, че е случаен израза който неофашистите използват, а именно “Хитлер живее в лайната ни?” – идеята на този лозунг е да каже, че:
1. Хитлеристите серат.
2. Всички серат
3. Щом всички серат значи всичи са равни
4. От това следва, че всички са хитлеристи.
Те са поредната група хора, който са приели идеята за срането, но преиначавайки я по опасен начин затова са преследвани в цял свят.
Комунизмът, от друга страна, е прекалил с въплащаването на идеята за срането – след като публично обявили, че всички са равни започнали непрестанни въпроси – а аз дали не сера по малко от Гошо? А Гошо като сере такива големи лайна означава, ли че е повече-равен от мене? А аз неравен ли съм? Трябва ли да не накъсвам лайненцата докато излизат? И така нататък.
Дойдохме и до пред-последната важна точка – защо всички се стискат преди да се изакат? Защото ни е наблъскано в главите, че срането показва равенство и липса на божественост – затова стискайки се ние отказваме да признаем пред себе си, че сме равни с всички останали и искаме още мъничко да бъдем божествени.
И сега най-ключовата илюминати точка – думата аналогично, означава сходство, подобност, еднаквост. Тоест anal (анус, анален) ни води към равенство. Защото през ануса излизат лайненцата.
Annals (летописи, анали, хроники). Истинския превод на изречението “Дай ми аналите за събитията през 466 година” е “Дайте ми срането по темата за събитията през 466 година”, което е и още един начин да се каже, че видиш ли историята е това което е написано за дадено събитие, а не самото събитие. Което пък доказва, че на нищо писано не трябва да се вярва!
П.с.
Тук ще си позволя да да добавя малък коментар относно това как ми хрумна да напиша цялата тази статия – ако сте чели книгата Шибания Леонардо, добре де шегувам се – Шифърът на Леонардо има един абзац, в който се казва, че вратите на католическите църкви са заоблени от горе за да приличат на путки и розичката в гория им край е всъщност символ на клитор.
Е мамка, му тоя Дан Браун е болно копеле. Ето защо аз реших по негов пример и подобрие да докажа по научен начин, че срането е процес, умело прикрит от илюминатите. Тоест, решиш ли да докажеш нещо, ти винаги ще намериш доказателства.