.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ly_ly
    Guest

savet ot momichetata

zdraveite hora
    az sam na 12 i skoro shte varsha 13, ne sam koi znae kakav tineidjar , obache ot vsichki saitove koito tarseh v google, vashiq nai - mi haresa. Ta tazi godina v nashiq klas doidoha edna grupa ot momichheta, koito bqha mnogo golemi gazarki (ili za takiva se misleha ) , a lichno spored men , nqmaha koi znae kolko mozak. No neshoto koeto me uchudi e , che nai -dobrata mi priqtelka , s koqto se poznavame ot 1-klas zapochna da dviji s tqh. I te zapochnaha samo da se natiskat i da se 'bazikat' s golemite momcheta , a az sedq ot strani i gledam. i nqkak si se kompleksiram , zashtoto te vsi4ki sa s nqkakvi s golemi gardi , na polovinata im e dosho veche , a puk na men tochno obratnoto i ot dvete ! Az li sam Nenared ili kakvo?..........

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Moito momiche,ti si normalnata;] To takiva kato tezi "gazarki" puskat temite ot sorta "pravih mu svirka dali sum bremenna?",taka che ne burzai ama hich,puk i dolkoto gore-dolo sum chuval momichetata ne se gordeqt osobeno mnogo na menzisa radvai se na jivota,izlizai s priqteli na kino nasam natam,ima vreme za sichko v toq jivot;]
    Nesum momiche,ama tva mi e mnenieto hah

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

спокойно скъпа напълно си си наред.точно такива женки тип газарки с големи цици дето самочувствието им е до небето не са от най-впечатляващите.аз лично не се кефя на такива и единственото което правя е да им се смея колко са зле.радвай се на това което имаш да не ти пука за нищо и за никой.
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

дръж си се като едно нормално 12годишно момиче, а не като малолетна ку.ва! к'во пееха на времето тУтУрУтка... 'на 12 са във форма, а на 20 стари баби'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    na onq svqt
    Цитирай Първоначално написано от ^Mimeto^
    спокойно скъпа напълно си си наред.точно такива женки тип газарки с големи цици дето самочувствието им е до небето не са от най-впечатляващите.аз лично не се кефя на такива и единственото което правя е да им се смея колко са зле.радвай се на това което имаш да не ти пука за нищо и за никой.
    i az taka mislq gledi si jivota i da ne te ebe jivei si az sam na 15 i imam sravnitelno malki gardi i ne mi pyka moeto mom4e si me haresva takava kakvato sam nadqvam se i ti da si nameri6 takav
    [ знам че правя правописни грешки ]

хич да не ти пука. Навярно ще си кажеш "вие така говорите, ама знаете ли на мен какво ми е?" Но помни, че мн по добре да гледаш от страни отколкото да станеш една от тях! Просто се гордей със себе си! След няколко години ще видиш като почнеш да излизаш с момчета по кафета и т.н. как момчетата ще ти имат едно уважение и ще си хванеш някое добро момче, вероятно. А тези същите гъзарки, които се натискат с батковцоте, ще ги имат момчетата за подигравка.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    Не се влияй от другите.За възраста си си съвсем нормална

Супер фен
    Ami te prosto se razvivat po byrzo ot teb.Nedei da se kompleksirash ot tova,che imash malyk biust,a te golqm.Da ne ti puka!Pomychi se da vlezesh v tqhnata grupichka i ako uspeesh se prei na naduta i ti.Pyk tova,che ne ti e doshlo .. moga da ti kaja radvai sa,ne ti i trqbva.Che akto ti dodie shte vidish kakvo e gadno i shte se chudish zashto izoshto si iskala da ti idva!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Какво ти пука?Съвсем нормална си си.Не се комплексирай от тези момичета, които с нищо не те превъзхождат.

Град
    Варна
    След някоя друга годинка тези т.нар. "газарки"ще съжеляват че са правили така на тази възраст,а колкото до тебе живей си спокойно живота докато можеш и не се комлексирай въобще от такива като тях че са имали по-големи гърди или че им е дошло на тях ,а на тебе се още не ти е дошло.Спокойно нормална си!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Голям фен
    Град
    :)
    Мисли положително - на 18 ти ще си готин млад човек, който ще си има нормален бюст... А те ще са като продънени лейки (и ще мязат на такива...или на козметичен салон)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си