- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кажете някои ефективни хапчета за отслабване.
Кажете някои ефективни хапчета за отслабване.
тичане в парка и разделно хранене. Защото като почнеш с тия хапчета или диети, като ги свършиш ще си качиш всичко обратно.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ами чувала съм че "Златно чудо" е добро
има доста такива темиили само аз така си мисля
с хапчета не става
движението му е майката \
/ някаква лека диетка и спорт
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
По добре не си взимай хапчета. Ще ти е трудно, а след като спреш ще ти се върнат бързо килограмчетата, а може и още някое отгоре![]()
За това по добре забрави за хапчетата. Хапвай си наполовина на това, както хапваш по принцип, хапвай често, но не непрекъснато! Направи си някакъв график. Дъвчи бавничко и докато хапваш не гледай ТВ! Спортувай и гаранция ще има ефект!
Забрави за тези хапчета по добре ..
само това мога да те посъветвам![]()
виж аз сум пробвала с това златно 4удо но ефекта е само докъто го ползваш. Сега ходя на диетолог и съм много доволна. За сега не ям сладко, картофи, ориз, плодове и др. Пия като медикаменти пектин, антицелулит, ел карнетин. За сега съм свалила 12 кг.
kato ne qdesh plodove,otkude si nabavqsh vitamini?![]()
![]()
basi tupoto
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Само с хапчета няма да стане.Вземи си фет бърнър на Юнивърсъл и кардио.
колко струваПървоначално написано от koalka
чувала съм 4е ябълковият оцет много помагал.Пиеш си хап4етата 2-3 седмици и си във форма![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
мерси знаешли колко горедоло струваПървоначално написано от Sisley^BaBy
Едва ли е пове4е от 10 лева.Ако греша някой да ме поправиПървоначално написано от madonnna
![]()
Това са хапчета!!!!Първоначално написано от [Lucifer
xaxaax,tui za qbulkoviq ocet me razbi.Toq Lucifer 1 pit da se izkaje nepodgotven.Emi taka e to ne vinagi moje da si kompetenten vav vsqka oblastAz sum pila dosta hap4eta za otslabvane i sqkash ot zlatno 4udo sam nai-dovolna,pone mi ubivashe apetita.Pak sega sum si vzela qbulkov ocet ama ne 4uvstvam koi znae kakva promqna-uj go davat che razgrajda mazninite...
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
да и се пие сутрин на гладно с топла водаПървоначално написано от ani_sweet
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ima si oputvane i pishe 2 puti-sutrin i ve4er polovin 4as predi hrana,nezvisimo s topla ili studena voda![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
е незнам аз пък както казах по горе съм 4увала .. не споря с упътването де
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!