- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли че
Вярно ли че като станеш на 18 тогава ти става валидна спермата да може да се забремене![]()
![]()
![]()
Еи не се први на ..... а верно ли е???
XAXxaXAXaxXAXAXAXxaxaxaXA Някой пак се гаври с децата![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Еи като не знаете а не пишете ве деа мама му деа дразним се от Ламета като тия
Не е вярноооо
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Мерси а на колко ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от когато почнеш да имаш сперма , от тогава (няма такова нещо като "валидна" сперма)... ако я имаш - има го и риска![]()
Първоначално написано от KTC
![]()
[-o<
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Мерси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам, ама просто не се сдържах.
та с'я сериозно...щом на 18 си равноправен гражданин, гласуваш и т.н. да не преповтаряме конституцията, би трябвало и да можеш да станеш легален ин витро татко![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе като незнаете дали е вярно, че на 18 спермата става годна не пишете бе!Първоначално написано от KTC
![]()
![]()
Еййй, че сте, хем не знаете хем пишете.
![]()
![]()
![]()
тя ако едва на 18год спермата става годнаПървоначално написано от malka_sladuranka
то значи тука всички 12годишни, които пускат теми 'бременна ли съм' ходят с някви батковци, и така ги правят подсъдими.... бахти женското племе дето сме
колко ли момчета са изгоряли с такива 'мацки'
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
вярно е, даПървоначално написано от KTC
минаваш технически преглед в КСД (Контрол на спермо движението), издават ти талон и почваш да осеменяваш наред
![]()
Тцтцтц....това пък за 1-ви път го чувамнаправо ще се разплача от смях......ХАХАХхахаХАХХа
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не е вярно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!