- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте ми съвет :|
С моят приятел ходим от 4 месеца. В началото всичко беше добре. Но в последно време чуствам как той ме притиска в смисъл че постоянно иска да участва във всичко което правя. Иска да знае всяка моя стъпка. Знам 4е това е защото ме обича, но има моменти в които искам да направя нещо сама да отида някъде без него... Когато му кажа 4е постоянно мисли само за мен и 4е гледа само на мен да ми е добре и че трябва да помисли малко за себе си му става адски гадно. Искам да му кажа че избързва че ходим малко време, че много ме притиска и че не може постоянно да сме заедно, ще се почуства зле и ще каже че не го обичам и че ми е писнало да съм с него. А аз искам само да не мисли занапред какво ще стане с нас а връзката ни да върви полека и да не бързаме... Но не мога да намеря точните думи с които да му го кажа. Плс дайте ми съвет...![]()
![]()
кажи му го това..че не искаш да бързате но това не означава че не искаш да си с него..може да добавиш че ако продължава така само може да те отбъсне с тая си настойчивост за участие в твоя живот...но смекчи малко тота..по скоро му говори загрижено така че да усети че наистина ти пука за вашата връзка Успех!
Просто му кажи това което каза и тук![]()
Подкрепям напълно това мнение!Просто ''стреляй'' без завъртулкиПървоначално написано от sexy_small_lady
Успех
Гушни го , кажи му , че го обичаш и ти , че не се отказваш от него , че искаш да си с него .. но , че той те задушава .. бъди искрена и сподели с него какво те мъчи . Ако наистина толкова те обича , ще те разбере . Не казвам , че ще спре да мисли само за тебе , ама може би няма толкова много да се превзема . Все пак запомни , че той има силни чувства и може да бъде наранен . Бъди по-деликатна .
секи казва кажи това което си написала или написал мн ясно че тва тряя каже, тряя се даде някаф савет как точно д апостигне тва !
да ти кажа според мене не избурзва много но щом ти така мислиш и ако наистина те обича ще те почака малко самнявам се да не го е проумял или дан е ти го е казал че даржи на тебе и че ще почака колкото време нужно . ако не ти го е казал просто сподели с него какво искаш в тази връзка кви са ти очакванията и на какво темпо можеш да издържаш и ще се чувстваш конфортно. няма начин да не те разбере и ще те послуша и на него ще му е кофти ясно няма как да не му е ама сяко зло за добро тва е живота !!!!
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
kaji mu tova koeto napisa :} Uspeh :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Наистина трябва да му кажеш тези неща.А и е нормално да му стане гадно, защото той иска да ти даде цялото щастие на света и за това.Не му се сърди, но поговори с него по този въпрос.
мм даа.. просто трябва да му обясниш всичко по възможно най-тактичния начин. Кажи му че много го обичаш наистина но.. просто не си готова още и имаш нужда от пространство. Обясни му че искаш да се интересува от твоите занимания и интереси, но да не те задушава толкова. Лошо е и безразличието и прекаленото внимание.. и е трудно да се открие тънката граница между двете, но дано той я намери, а на теб.. успех! Дано те разбере правилно!![]()
Лош искам ти профила О.О не знаех че си такъв сладур
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
защо казваш, че не можеш да намериш точните думи?! та ти тук си го казала кристално ясно и ако му кажеш същите неща със сигурност би разбрал какво искаш да кажеш. просто трябва да си дадеш повече кураж![]()