.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    нередовен цикъл
    Guest

нередовен цикъл

хора здравейте имам един важен въпрос към вас.През пролетта навърщвам 15 години.Имам менструален цикъл от близо 2 години.Последната ми менструация беще на 28 декември и от тогава не ми е идвало.Налага ли се да се обърна за помощ към генеколог. Не си мислете че липсата на менструация би могла да бъде породена от бременост тъй като не водя полов живот и досега не съм имала сексуални контакти.Предварително Ви благодаря нека всеки да ми помогне с каквото може защото съм много притиснена. [-o<

Голям фен
    не мисля 4е трябва да ходиш то не е казано 4е то4но след 2 години ..може и след 3... не се притеснявай , но ако си много панирана можеш да отидеш и при гинеколог и той ще ти даде хап4ета за да ти дойде
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Guest

Re: нередовен цикъл

благодаря за съвета та идеята ми беше за последно ми дойде на 28 декември януари не ми идва сега го очаквам към края на февруари та ако отида на генеколог той ще ми даде само някакво хапче без да се налага преглед при който....

Голям фен
    да така мисля, това не е някакъв здравословен проблем в смисъл болест, а просто не ти идва... не съм сигурна ама така си мисля
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    moje da e ot stres..zashto za vseki sluchai ne posetish ginekolog?ako ne e ot hormonite,moje da imash kistichka ili neshto takova.naposleduk pri mn momicheta se sreshta i ne e neshto,koeto da ne se lekuva.po-dobre otidina pregled.uspeh
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest

Да може да има нещо такова.Но идеята ми беше че аз се пртеснявам от самият преглед.Чудя се дали генеколога би могъл да ми предрише дадено лечение ако въобще има нужда от такова без да се налага да ме гледа там долу. И Въобще тази мисъл много ме смущава И ако има киста по какъв начин ще се разбере за нейното съществуване

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    to za takav pregled ot kakavto se nujdae6 ti,se izvar6va s pomo6ta na videozon ili exograf.nqma da te gledat otdolu.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Голям фен
    ами на ехограф предполагам... но ако ИЗОБЩО имаш мисля 4е ще трябва да те прегледа така по обстойно не се притеснявай, гинеколога няма да вижда пациентка за първи път и след като си тръгнеш дори ще забрави.. те колко са му минали...... сега като се замислих сигурно хиляди ))
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Guest

ПРАВА СИ ЗАТОВА ЧЕ ПРЕДИ МЕН МНОГО СА ПОТЪРСИЛИ ПОМОЩТА МУ НА ВСЕ ПАК ЩЕ БЪДЕ ЧУДЕСНО АКО НЕЩАТА СЕ СВЕДАТ ЕДИНСТВЕНО ДО ПРЕГЛЕД С ЕХОГРАФ ИЛИ ДРУГ ПОДОБЕН УРЕД.

Аз след 7 години от както ми е дошло пак е нередовен понякога.Не се притеснявай особено на това време.Ако искаш може да направиш един преглед за твое успокоение.

Guest
    Благодаря на всички за отделеното време и внимание стискайте палци да не е нещо сериозно и продължавайте да давате мнения ако имате други идеи още веднъж 1 голамо БЛАГОДАРЯ.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей,
    има хиляди теми по този проблем, но пак ще пиша, нередовната менструция може да е от смяна на климата,стрес,различни храни, антибиотици, умора, кисти по яйчниците, или друга аномалия. Просто е хубво за твое успокоение да се обърнеш към гинеколог. А относно това какво ще ти правят.. най-вероятно първо ще те прегледат на ехограф. Няма нищо страшно!

В началото месечният ти цикъл може да бъде нередовен. Това се случва на много момичета. Често пъти минава известно време преди тялото ти да се настрои към редовен цикъл. Това може да отнеме до 2 или 3 години. Но ако все пак се притесняваш се свържи с гинеколог! Желая ти успех!!!!!
    В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от sladkotoy
    В началото месечният ти цикъл може да бъде нередовен. Това се случва на много момичета. Често пъти минава известно време преди тялото ти да се настрои към редовен цикъл. Това може да отнеме до 2 или 3 години. Но ако все пак се притесняваш се свържи с гинеколог! Желая ти успех!!!!!
    От 2007 е вземи излез малко на въздух,не се рови така в "архивите"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си