- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- smsite
aide ako imate qki smscheta pishe te gi no ne takiva tajni samo veseli zabani i svarzani sas seksa![]()
![]()
razrovi se v1v foruma de ima mn takiva temi
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
По-горе има важна тема там има много![]()
Porazrovi se malko i shte namerish..no eto ti 1-2![]()
Imate neplatena smetka v mtel/globul!a tq e 10 000 celuvki...lihvata LUD SEX S MEN .. :}
Iskash li dovechera da napravim edin bured,erotichen,iztoshtitelen,podludqvasht,umorqva sh,div,vuzbijdasht..BOI S VUZGAVNICI :P :P :P ?!
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Хахх... явно ще трябва да се науча да чета смсите отзад напред:P
Тва последното мн ме изкефи![]()
ТОЛКОВА МНОГО ТАКИВА ТЕМИ ИМА!!!!ИЗПОЛЗВАЙ ОПЦИЙКАТА "ТЪРСЕНЕ" И ПОСЛЕ ПУСКАЙ ТЕМА ЗА ТОВА...ГХ......![]()
П.С. Образува ми яд...
БЪФФФФФФФФФФФФФФФФФФФфффф фффффффффффффффффффф[/b][/b]
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
ima edin problem ti ne si qka i nikoga nqq da si 6tot ti lipsva originalnost plagiat takyv
Аааа тва е моята темаЕто ти един sms :
"Сък май дик бич, тугедър фуревър"
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Абе sorry,че такива за секс незнам,но вчера получих тези sms-и и ми се сториха забавни:
"Внимавай,знам къде живееш и как се казваш"(на което написах отговор "Дреме ми")
"Мога да те нападна нищо,че тренираш айкидо"(на което отговорих "Гледай си работата,няма да си харча от ваучера заради теб")
"Внимавай,не говори така на бивш затворник"![]()
![]()
![]()
или с лупичка или с нос, отдалече ще усетиш розовия аромат на лубофффПървоначално написано от LO6IQ
Първоначално написано от maybelline
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...