.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Bygna`seeeee
    Guest

Bulgarian Phonetic?????

Imam vypros4e, molq vi pomognete mi. Zna4i kato iskam da pi6a na BP v internet ne stava, izlizat mi samo ieroglifi i cifri, prosto v saitove kato pi6a ne iska da se raz4ete ot kompa, a ako pi6a v Microsoft word ili Notepad naprimer stava.Na kakvo se dylji tova, kak moga da go opravq. Molq vi kajete mi!!!

Град
    in the city of nightmares
    пробвай с настройките в browsera горе от лентата с настройки View->Encoding-> и сложи отметка на cyrillic(windows) успех
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Guest
    emi probvah i dvete, ne stava... 1J;30@A:8 eto tuk e napisano "bylgarski" ama taka mi izliza vsi4ko ne stava, pomagaite, molq vi

Guest
    kak taka da smenq browser-a ?

Guest
    Ихааааа стана, инсталирах си ОПЕРА и стана, жалко само, 4е не е интернет експлорер на уиндоус ама пак нямам изобр...

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Mozilla Firefox Най-доброто за мене \/

Guest
    Ufff operata se bygna, IE sy6to, sq 6te probvam tva deto mi kazahte tva Mozilla Firefox i ako ne stane i to ve4e 6te se gyrmq

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ufff operata se bygna, IE sy6to, sq 6te probvam tva deto mi kazahte tva Mozilla Firefox i ako ne stane i to ve4e 6te se gyrmq
    Az ot dosta vreme sam s Mozilla Firefox i nqmam nikakvi problemi,kato se zamisql po dobro e ot IE

Forslor
    Guest
    Всичко идва от шрифтовете. Просто ги нямаш "инсталирани" . Направи стъпка 1 и 2 до рестарта и кажи пак ли е така?

Повече от фен
    Тоз гост бях аз.Мерси много на този, който ми даде идеята за Мозила...инсталирах я и в момента даже през нея пиша.Малкоми е бавничка, ама по-добре така отколкото хич
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си