- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Bulgarian Phonetic?????
Imam vypros4e, molq vi pomognete mi. Zna4i kato iskam da pi6a na BP v internet ne stava, izlizat mi samo ieroglifi i cifri, prosto v saitove kato pi6a ne iska da se raz4ete ot kompa, a ako pi6a v Microsoft word ili Notepad naprimer stava.Na kakvo se dylji tova, kak moga da go opravq. Molq vi kajete mi!!!
пробвай с настройките в browseraгоре от лентата с настройки View->Encoding-> и сложи отметка на cyrillic(windows) успех
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
emi probvah i dvete, ne stava... 1J;30@A:8 eto tuk e napisano "bylgarski" ama taka mi izliza vsi4kone stava, pomagaite, molq vi
![]()
kak taka da smenq browser-a ?
Ихааааа стана, инсталирах си ОПЕРА и стана, жалко само, 4е не е интернет експлорер на уиндоус ама пак нямам изобр...
Ufff operata se bygna, IE sy6to, sq 6te probvam tva deto mi kazahte tva Mozilla Firefox i ako ne stane i to ve4e 6te se gyrmq![]()
Всичко идва от шрифтовете. Просто ги нямаш "инсталирани" . Направи стъпка 1 и 2 до рестарта и кажи пак ли е така?
Тоз гост бях аз.Мерси много на този, който ми даде идеята за Мозила...инсталирах я и в момента даже през нея пиша.Малкоми е бавничка, ама по-добре така отколкото хич![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...