- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Монолог за хомофобията..
Тя е имала предвид биха правили секс..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
да го напише , не е трудноПървоначално написано от RAWRRR
а дори и да е това , пак не е вярно
А ти откъде знаеш ?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не съм против. Всеки има право да живее с този, който той сам си е избрал, да прави секс с него и най-вече да го обича, независимо дали е от същия пол или не.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от RAWRRR
хаха .. нз , все така си мисля .. 90 процента е .. как да кажа - доста голям процент
Абе ще извиняваш,ама "аргументи",като "на тях им харесва,като някой им го забие в задника","те изпитват любов" и тн. въобще не показват,че тва не е болест!Педерастията е психическо отклонение,следователно е болест!На практика между хомосексуализма и другите такива(зоофилия,педофилия и тн) няма никва разлика,щото всичките са психически отклонения!Първоначално написано от rosskata
Сега,че любимата ти рок звезда(примерно) е казал,че няма нищо против педерастите и леззбийките,това не означава,че те не са болни!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Л'бимата ми рок звезда нищо не е казвала по въпроса... Семейството ми е хомофобско. Защо според теб не мога да имам собствено мнение, а трябва някой нещо да е казал.
Не цитирам никой.
И съм достатъчно узряля, и познавам достатъчно различни хора, за да имам свое становище относно хомосексуализма.
Моите познати не са болни. Не са извратени. От теб се различават само по това, че са по - толерантни... Ебаси болестта честно.
Аз съм спала и с жена. Хареса ми. Затворете ме в лудница!!!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Е, то в обществото и педофила трудно ще го различиш.![]()
Да, ама е по- важно да го различиш, защото за разлика от хомосексуалиста той е престъпник!
Към кое са по-толерантни?Към хетеросексуалните?
Към хората с различна раса, религия, мнение...
Всеки, който знае и е усетил какво е да си "различен" от общоприетото и да бъдеш дискриминиран заради това, знае колко безсмислено е...
Дискриминации винаги ще има!Без тях не може,трябва да ги има!Първоначално написано от rosskata
ЗАСЕГА! Това, че се дава на нетрадиционната любов такава свобода и толерантност мен ме навежда на мисълта, че не след много години педофили, зоофили и т.н. също ще започнат да претендират за толерантност. И ще са си прави хората, как за гейовете може, а за тях не? Ако върнеш времето 20 години (примерно) назад и кажеш на някой, че в 21 век ще е супер модерно да си педераст, най-вероятно ще те гаври няколко дена. Същата работа и с педофилите и т.н. Ако сега ти се струва, че са престъпници - ще си говорим след 20 (примерно) години. А самите понятия "толерантност" и "дискриминация" са малко или много субективни.Първоначално написано от rosskata
![]()
Левски шампион але але!
em hubu
neka da nqma geiove i lezbiik ii sled 20 godini naselenieto na sveta nqma da e 6,5 - 7 miliarda am 10 miliarda
ili pak dai ot utre vseki nad 30 godini da vari i da si prai seks s 10-15 godi6ni momi4e i da ne e prestapnik
za BOGA te mogat da sa mu deca ( a ako e ciganin i vnuci)