- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Монолог за хомофобията..
Ами, аз не шибам крави, но едно момче от сИело е било заварено от собствената си МАЙКА да пошибва кравата си, пакатерил се върху стол. Та за наказание го разправила на цялото село - смях пълен. Но това е другата тема. RAWRRR мен ми се струва момче (може пък и момиче да е, знам ли), но това не е от чак такова значение. А съчувствие търсеше в последният си пост от страница номер 3, където казваше нещо от сорта на "щом си хомофоб какво съчувствие да очаквам от теб" (не знам дали точно това беше, но го има на страница 3, ако те интересува го виж точният цитат). И все пак е малко пресилено да съм хомофоб - да, не ми харесват, но нито ще тръгна да ги обиждам, нито да ги бия, нито пък ще показвам по някакъв начин, че са ми недотам приятни (все пак не съм такъв човек, дето едва ли не само като види педал и да почва да псува, обижда и налита на бой). Както и да е - темата ми се струва изчерпана, ако има нещо друго интересно ще се пусна довечера по някое време.
П.С.>- ето това е прословутият пост, на мен ми се видя като призив за съпричастност, ако съм сгрешил на засегнатите се извинявам.@air J,с удоволствие бих дала аргументи в подкрепа на хомосекуалистите,говорейк ти със сложни думи,цитирайки ти Ницше и Фройд,ала не мисля,че си струва..един човек,който го е гнус само от мисълта за гейове никога няма да прояви съпричастност..и как и предполагах хомофобията е налице.![]()
Левски шампион але але!