.

Виж резултатите на анкетата: Има ли според вас любов от пръв поглед?

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

63 63,00%
  • не

37 37,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Има ли според вас любов от пръв поглед?

Аз лично днес разбрах че има

Мега фен Аватара на iiirish
    има колкото дини през март това са пълни глупости! или по-точно е заблуда, която ни се иска да е вярна и която ни е втълпена от разните романтични филми това всъщност се нарича не любов, а привличане правете разликата!

Ами според мен има.... До сега ми се е случвало само веднъж да се влюбя от пръв поглед,но бяхме от различни градове и имаше още ред причини да неможеме да бъдеме заедно...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Има... и на мен ми се е случвало...
    кофти ,но факт.. нали знаете - любовта не пита кога и как да се появи.нея просто я има,дори да е в неподходящото време на неподходящото място..важното е да хванем момента и да не го изпускаме..а натам е лесно - има ли любов,значи имаме крила
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    има колкото дини през март това са пълни глупости! или по-точно е заблуда, която ни се иска да е вярна и която ни е втълпена от разните романтични филми това всъщност се нарича не любов, а привличане правете разликата!
    Пъпешите не растат по дърветата .. любов от пръв поголед няма

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аре стига бе хора има хиляди такива теми нужно ли е да правите още???

Да ! Да ! Да!
    Има ... но заради нея си патих цели 6 месеца!
    По някога нещата не стават така както ти искаш .
    При мене това "главозамайване" коренно промени живота ми !

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мисля , че за мен някога отново ще има любов . Камо ли от пръв поглед . И все пак не заради това не вярвам в нея , просто си мисля , че онова нещо с погледите може да е само хлътване , но не и влюбване .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Много пъти съм казвала, че според мен такова нещо няма.Някакво харесване, да, но любов...За да обичаш някой, трябва да познаваш и характера на човека до теб, нали така?Ако си го харесаш от пръв поглед и външността му те излъже, какво?

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    е тва привличане от пръв поглед после прераства в любов, поне при мен се получи така.....
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен
    Mi koito kakvoto shte da si kazva az sym se ubedila,che lubovta ot pryv pogled syshtestvuva ... i e naistina neshto krasivo. :P
    Обичам те <3 !!!

Фен
    Град
    сф
    mnoy qsny 4e ima ina 4e sega nqma6e da si 4upq glavata da tarsq na4in da se svarja s negy....pfuu deeba LIfe sUcKs...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Такава тема е имало,но както и да е.По темата според мен няма,защото няма как да се влюбиш в човек които не познаваш,симпатии да но любов не.любовта е прекалено силно чуство,за да го испиташ трябва да познаваш човека до себе си,Но това си и мое мнение аз смятам че няма любов от пръв поглед
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Не, няма според мен и се учудвам, че повечето са гласували с "да", а не мисля, че някои от тези гласували наистина то е изпитал

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Има... незнам дали е точно любов или привличане което после се превръща в любов... ноо ето вече година и половина тичам по едно момче и мн го харесах още от 1 поглед... нещу в мен трепна.. мисля че знаете как стават тия неща- пърхат ти пеперудки в корема, подкосяват ти се краката и т.н.
    Кучка съм, но не твоята...

Не знам дали има любов от пръв поглед,защото още не ми се е случвало,въпреки че гласувах с да Но смея да твърдя,че поне привличане има със сигурност :P
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Ми ако не се получи минаваш още един път ...
    161 He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.

Цитирай Първоначално написано от He3aBuCuM
    Ми ако не се получи минаваш още един път ...
    да, с валяк отгоре върху въпросния обект

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Еми и аз мисля... Тъпо е според мен любов от пръв поглед...,но я има за сужаление
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Nqma nikva liubov ot pryv pogled be,moje strast,no ne i liubov.A tezi,koito kazvat,4e ima,ne sa izpitali liubov,a prosto silno privli4ane i simpatiq,sled tova idva mn silna privyrzanost,koqto se izgrajda na doverie i na opoznavane i nai-nakraq liubov.
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Сега колкото и банално да прозвучи ами мисля че има аз май съм усещал един път тфа чувство но поне за мене с любовта от пръв поглед няма много шансове занапреде щото както са се харесали и влюбили моментално така и моментално ще се разделят...
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не,не мисля че съществува любов от пръв поглед.Силно привличане-да,но любов-не.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Случвало ми се е някой да ми завърти главата от пръв поглед, но като го опозная разбирам, че не е мой тип.

Повече от фен
    az glasuvah ne,zashtoto moje da ima nqkakvo privlichane samo po vanshnost da go haresash,no ti kato ne go poznavash po harakter kak moje da se vliubish?tova si e moe mnenie

Even heaven is hell without you

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Не няма!!!
    Има хлътване от пръв поглед

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си