- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли според вас любов от пръв поглед?
Аз лично днес разбрах че има![]()
има колкото дини през марттова са пълни глупости! или по-точно е заблуда, която ни се иска да е вярна и която ни е втълпена от разните романтични филми
това всъщност се нарича не любов, а привличане
правете разликата!
Ами според мен има.... До сега ми се е случвало само веднъж да се влюбя от пръв поглед,но бяхме от различни градове и имаше още ред причини да неможеме да бъдеме заедно...
Има... и на мен ми се е случвало...![]()
![]()
![]()
кофти ,но факт.. нали знаете - любовта не пита кога и как да се появи.нея просто я има,дори да е в неподходящото време на неподходящото място..важното е да хванем момента и да не го изпускаме..а натам е лесно - има ли любов,значи имаме крила![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Аре стига бе хора има хиляди такива теми нужно ли е да правите още???
Много пъти съм казвала, че според мен такова нещо няма.Някакво харесване, да, но любов...За да обичаш някой, трябва да познаваш и характера на човека до теб, нали така?Ако си го харесаш от пръв поглед и външността му те излъже, какво?
е тва привличане от пръв поглед после прераства в любов, поне при мен се получи така.....![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Такава тема е имало,но както и да е.По темата според мен няма,защото няма как да се влюбиш в човек които не познаваш,симпатии да но любов не.любовта е прекалено силно чуство,за да го испиташ трябва да познаваш човека до себе си,Но това си и мое мнение аз смятам че няма любов от пръв поглед
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не, няма според мен и се учудвам, че повечето са гласували с "да", а не мисля, че някои от тези гласували наистина то е изпитал
Има... незнам дали е точно любов или привличане което после се превръща в любов... ноо ето вече година и половина тичам по едно момче и мн го харесах още от 1 поглед... нещу в мен трепна.. мисля че знаете как стават тия неща- пърхат ти пеперудки в корема, подкосяват ти се краката и т.н.
Не знам дали има любов от пръв поглед,защото още не ми се е случвало,въпреки че гласувах с даНо смея да твърдя,че поне привличане има със сигурност :P
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Ми ако не се получи минаваш още един път ...![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
да, с валяк отгоре върху въпросния обектПървоначално написано от He3aBuCuM
Еми и аз мисля...Тъпо е според мен любов от пръв поглед...,но я има за сужаление
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Nqma nikva liubov ot pryv pogled be,moje strast,no ne i liubov.A tezi,koito kazvat,4e ima,ne sa izpitali liubov,a prosto silno privli4ane i simpatiq,sled tova idva mn silna privyrzanost,koqto se izgrajda na doverie i na opoznavane i nai-nakraq liubov.
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Сега колкото и банално да прозвучи ами мисля че има аз май съм усещал един път тфа чувство но поне за мене с любовта от пръв поглед няма много шансове занапреде щото както са се харесали и влюбили моментално така и моментално ще се разделят...![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Не,не мисля че съществува любов от пръв поглед.Силно привличане-да,но любов-не.
Случвало ми се е някой да ми завърти главата от пръв поглед, но като го опозная разбирам, че не е мой тип.
Не няма!!!
Има хлътване от пръв поглед![]()