- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли според вас любов от пръв поглед?
Ем според мен любов от пръв поглед няма.Всеки си мисли че щом види някого и той му грабне окото...се е влюбил.Но то не е така. Това е просто привличане.Знам го от личен опит.Не се заблуждаваите и мислете преди да направите нещо...![]()
Таа па ква е неромантична.Първоначално написано от Eternal_flame
*помирисва си под мишницата и си бръква в носа*
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Да,има.На датата 26 септември 2006 го почуствах че има...
Зависи какво означава любовта за теб.... Ако означава да искаш да скъсаш от секс човека в който си влюбен - да, има любов от пръв погледПървоначално написано от kis4e
Но ако означава да искаш да прекарваш времето си с този човек, да си говорите и общо взето - обичаш го заради държанието, характера и психиката му/й като цяло (и ако не си оракул) - не, няма такова нещо
![]()
Почувстал си нъцки!![]()
Има привличане. Нито повече, нито по малко!
и аз искам да съм романтична!Първоначално написано от xixi
*помирисва ти подмишницата и ти бръква в носа*
mi mislq 4e ima![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
емииии може и да има... на мен още не ми се е случвало![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
То няма по принцип любов , а ти че и от пръв поглед искаш![]()
da i sam 100% sig...a tezi koito ne vqrvat may be o6te ne sa q sre6tali..to poznanieto idva s opita
ima![]()
spored mene ima,ama stiga da ima uspeh i za napred!!!![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Не. Не мисля, че има ЛЮБОВ от пръв поглед!![]()
>>> House Music <<<
Имало е мн такива теми!
И все пак аз мисля че няма,защото не може още като погледнеш един човек и да се влюбиш!Ако не го познаваш,не знаеш нищо за него,не знаеш дали не е надут и дали ще ти допадне по характер!Всичко е толкова относително! Има силно привличане но не и любов!
п.п.в днешно време думата любов се използва мн безразборно!
Естествено че има.Аз се влюбих така преди 3 години и още обичам това момиче повече от всичко.Преди това бях че няма никаква любов но това ме промени тотално.
Няма любов от пръв поглед, привличане- да, но не и любов. Как може да се каже, че обичаш човек, кокто дори не познаваш. Любовта се появява след като опознаеш човека до себе си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За да се влюбиш трябва да опознаеш човека.Това от един поглед няма как да стане![]()
хъхъ..
ИМА ( личен опит ) има и ще продължава да има. Дано всеки изпита това чувсто аз го изпитах .... и искам отнова да го изпитам![]()
NQMA TAKOVA JIVOTNO !! 100% SIGUREN !
ima to ne e to4no purviq put 6tom vidi6 nqkoi i krai ve4e si vluben porazli4no e xax ama ne mi se tolkova mn ....xax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
da ima! no za seki slu4eq q pogledni i vtori pyyt![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
според мен има такава любов...може би не още след като видиш даден човек и се влюбваш в него но с времето...нз![]()
Според мен няма.Може само да имаш симпатии или привличане към даден човек![]()