- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли според вас любов от пръв поглед?
dnes se zapoznah s edno momi4e.......i prosto mislq samo za neq.....taka 4e vqrvamtolkova e krasiva..............................napravo nz..........poludql sum po neq.......az mai se vlubih
prez jivota si ne sum har. taka momi4e
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Разбира се..
vseki s vkusa si..![]()
vseki s vkusa si..![]()
Да, заради привличане баба ми и дядо ми са 34 години заедно...Първоначално написано от anito.sl
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
За да има любов, трябва да познаваш човека доста добре. От първи поглед не става. Има влюбване, привличане, но не и истинска и ТРАЙНА любов!
Да, за съжаление..
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Да!Има любов от пръв поглед!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ем ако не вярвате в любовта от пръв поглед, да мина втори път тогава?![]()
Фъкккккк.. Тряа да призная че я има... Ако я нямаше мене нямаше да ме има..![]()
БТВ Мойта първа любов и тя започна така.. От хлътване.. Та чак до любов.. Само от един поглед...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ne nqma estestveno ot prav pogled mom4eto ili momi4eto moje da ti izglejda xybavo i simpati4no a vsa6tnost na e nqkav/a palen/a idiot/ka ili pak obratnoto da ne e 4ak tolkova privlekatelen/a no vatre6no da e straxoten 4ovek taka 4e nqma lybov ot prav pogled
nz ne mi se e slu4valo
mi ne spored men nqma. parviq pat ,kogato go vidqh si pomislih 4e e prosto 4ast ot fona. edin 4ovek s koito edva li 6te si razmenqm pove4e ot 2-3 dumi na 2-3 meseca. 4e 6te izkarame nqkkasi vremeto v koeot trqbav da sme v edin klas i posle nqma da se setim edin za drug i 4e nikoga ne bih mogla da 4uvstvam ne6to kam tozi 4ovek. absoliutna gre6ka kkato razbiram sega. taka 4e liubov ot prav pogled nqma
p.s. i toi ne se e vliubil v men ot prav pogled tva sam 100% sigurna
Не. Може да е страшна мацка...но най-често красивите момичета са отвратителни хора...докато не опознаеш човека не можеш да се влюбиш в него.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всичко зависи от нагласата на човек. Който не вярва в любовта от един поглед никога няма да я намери и след 1 седмица вглеждане. Аз лично мога да дам пример с момиче и момче,които се запознаха в сряда,в неделя пак се срещнаха,отидоха до близкото магазинче и се върнаха хванати за ръце (не,не са се виждали през тва време,само).
Аз в една от бившите ми се влюбих след като видях снимката й докато си говорихме в mIRC. На следващият ден излязохме,следващия ден пак, на 3-ия ден вече знаехме какво искахме един от друг.
Добре ве,на повечето от вас явно не,но на мен ми е правил впечатление ,че такива ситуации има,те са били и са около мен.
Пример: Събирам 2 свои компании на една маса без те да се познават. На сутринта от 15 човека вече имаме 2 нови двойки (никой не е правил каквото и да било под действие на алкохол). Просто след като се наспаха 2 двойки момчета и момичета си размениха телефоните и след няколко дни тръгнаха да излизат. Е,при едните не се получи,но всеки път не става![]()
аз някъде преди 9 години срещнах любовта а тя е към всичко що е Mercedes S или G и към всякакви хартиики с парична стоиност
[X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!
Ами аз не гласувах, защото не съм много сигурна. От една страна можеш от пръв поглед да хлътнеш супер много и да не знаеш къде си от лудост по този човек, но от друга страна, за да се влюбиш не трябва само съответния човек да е хубав, но и с хубав характер. А характера определено не можеш да прецениш от пръв поглед!
1.Това не е любов,просто превличане...
2.Попринцип любов има,но не и от пръв поглед...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Моменто привличане или любов - не знам,но го има
Не мисля,че съществува любов от пръв поглед.Защото за да обикнеш някого трябва да познаваш характера му.Но има силно привличане от пръв поглед![]()
Има привличане от пръв поглед, ама чак любов... Нз не ми се е случвало...
Пълни глупости! Повечето хора се заблуждават в това...само така ни се иска...но за да обичаш някой трябва да го познаваш...а от пръв поглед едва ли може да стане това.Немисля че има любов от пръв поглед...по скоро е привличане или харесване...
Привличане от пръв поглед със сигурност съществува - всеки го е изпитвал, но любов е сериозна дума. Не можеш да се влюбиш в някой при положение, че не знаеш нищо за него. Всичко това се случва в процеса на опознаването...
When you walk away I count the steps that you take...Do you see how much I need you right now?
любов няма камоли от пръв поглед всичко е заради размножаването просто то си ни е в кръвта като на жиотните![]()
![]()