.

Виж резултатите на анкетата: Има ли според вас любов от пръв поглед?

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

63 63,00%
  • не

37 37,00%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Фъкккккк.. Тряа да призная че я има... Ако я нямаше мене нямаше да ме има..
    БТВ Мойта първа любов и тя започна така.. От хлътване.. Та чак до любов.. Само от един поглед...
    ОТ ХЛЪТВАНЕ!Тва не е любов от пръв поглед!Просто е започнало със силно привличане...поне аз така го разбирам!
    Ми не точно...То ако не си го усещал няма как да знаеш ама.. Като го видях и некфо разбрах .. нз...Разбрах че ще.. Нз как да го обясня.. Дори не бях говорила с него... А не спирах да мисля за него , да говоря кза погледа и за самия него.. След 2 дена си писахме в скайпа и ... Ми още повече се влюбих.. И от 5 месеца и 17 дена съм влюбена...
    Вие на хероин ли сте бе?

Да има любов от пръв поглед..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Любов от пръв поглед ИМА !!! Случва се много рядко, но случи ли се чувството е невероятно ... знам го от личен опит . Отричат я тези, които не са я изпитали ...

DA IMA!no vuzpojnostta da popadne6 na nepodhodq6t 4ovek e ogromna....na mene li4no mi se slu4i da se vlubq ot pruv pogled..mislih i 4e e perfekten,no sled vreme razbrah 4e samo sum se zablujdavala prez cqloto vreme a toi si e bil edin i su6t..BOKLUK!

Голям фен
    Град
    София
    има мноо ясно!

спомни си за първия път когато яде свинско...
    когато пи бира...
    спомни си за...

леле ФлУбен съм малеее
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си