.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да се запозная с него?

TrIiIte PLSSSSSS

Ами разбери кога пак ще се засечете и отиди да се запознаеш с него...вместо да му пишеш.........

Фен
    Град
    сф
    problema mi e podoben...i az ne go skif samo det sme drygi klasove...sledva6tiq put kato go skif se zapoznai s negy kaji my:''zdr mn me kefi6 moje li da se zapozmaem''ili''zdr moje li da se zapoznaem?'' i taka napravo e nai-dobre....aide stiskam ti palci i na tebe dano uspeem

Ами проблема е там 4е ако ида при него ще ме е супер срам и ше се из4ерва и не искам да изглеждам толкова от4аяно 4е да хода при него, нз

Може да го заговориш примерно за това че си му писала във флирта ако не се е сетил коя си и такам...успех

Фен
    Град
    сф
    ne e ot4aqno dori spored mene si e super qko da pokaje6 4e ne ti pyka ot ni6ty i nikoi,6oto nqma smisal da se sramyva6 6te ispusne6 6ansa si az ve4e vednaj go propusnah nedei i ti pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Немисля че ще изглежда отчаяно няма да си първото момиче кйоето харесва някои и отива да се запознае

Ми ше вида кво ше направя като го вида, мерси много на две4ките

Фен
    Град
    сф
    ne my misli v tfa e istinata i NP!!!

Абе иди и се запознай пък ако имаш късмет може ти каже "кефиш ме щи звъннем " тфа в кръга на шегата иди и се запознай и кво ти пука че ще се изчервиш може да си по сладка така \/ УСПЕХ!
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от The-Cult
    Абе иди и се запознай пък ако имаш късмет може ти каже "кефиш ме щи звъннем " тфа в кръга на шегата иди и се запознай и кво ти пука че ще се изчервиш може да си по сладка така \/ УСПЕХ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    1. Много як аватар - Брукас рулз
    2. Той знае ли те поне по физиономия коя си ? Има ли си гадже ? Сам ли е по-често или с приятели ... кажи и тези неща .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ^EmPiRe^GiRl^
    Ами проблема е там 4е ако ида при него ще ме е супер срам и ше се из4ерва и не искам да изглеждам толкова от4аяно 4е да хода при него, нз
    zemi si nqkoq priqtelka ili priqtel.nqma da otkaje v nikakuv slu4ai osobeno ako si s nqkvo populqrno mom4e koeto toi poznava
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Guest
    aa ba stiga e az ne sam saglasna taka da ide i da mu go iztarsi vakraite malko taktika kak 6te iska sled tva go zdaraji kato tq o6te v na4aloto mu e pokazal 4e go xaresva spored men nai dobri potarsi nqkvi negovi poznati
    da stanat i tvoi
    i pokraq tqx da se zapoznaete ii posle primenro mu pi6e6 vav flirta kak e ala bala ve4e sled kato ste se zapoznali ina4e taka mu se iztrasi6 nikva taktika

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ...накарай общ познат да ви изведе на кафе със него уж "Случайно", накарай приятелка/приятел, който го познава да го покани на РД/парти, има хиляди на4ини ама не се занимавай със флиртче и пощи като сте в 1 даскало все пак...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^EmPiRe^GiRl^
    Няма от какво да те е срам.В живота,ако не си поне малко нахален няма да стигнеш до никъде и всеки ще ти се качва на главата и ще се възползва от теб.Действай.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, най-добре ще е да се засечете точно между смените и да отидеш и на живо да се запознаеш с него.

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    всеки ще ти се качва на главата
    е тва му се вика твърдоглавие О.О

прочетено

Guest
    i az imam su6tiq problem ama re6ih,4e kato go vidq poneje sme razli4ni smeni 6te nakaram nqkoq fr da otidem i da se zapoznaem kato te e sram otiva6 s neq i tq 6e go pita i 6te se zapoznae6 i ti

Guest
    ee ne tva pak e o6te po glupavo az si podkrepqm moite tvardenie po gore prosto trq napravi6 taka 4e yj ne6tata v na4aloto sa stanali slu4aino i posle ve4e primerno ve4e kato poznati mu pi6e6 ina4e nedei 6te zagybi interes mom4etata kat gi svalq6 moje obi4at ama tva e 6toto si 4e6at egoto taka yspex pi6i kak se razvivat ne6tata 6te go izmislim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си