- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем със запознаване с момче
Та проблема ми е такъв.Харесах си един от съседния клас и реших да се запозная с него.Първия път една ,която го познава от класа ми го извика да се запознаем,ама той не искаше,втория път чрез учителя ми реших (да го пита) и пак не иска.Всички казват,че е задръстен и тъп(от класа му),ама съм си го харесала,и как да му привлеча вниманието?Едни казват,че и той ме е харесал,други точно обратното.Да помоля ли някой да го пита или да пробвам трети път да се запознаем,ако стане нещо?
za6to ne otide6 sama pri nego????????taka 6te razbere6 1 za vinagi dali naistina e tup ili ne/dali si struva
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Да бе верно кво ше ти стане ако ти отидеш при него баси кво е досадно вече когато някой си седи на гъза и чака друг да направи първата крачка
skype mu e maikata
...накарай общ познат да ви изведе на кафе със него уж "Случайно", накарай приятелка/приятел, който го познава да го покани на РД/парти, има хиляди на4ини ама не се занимавай със скайпове и подобни глупости като сте в 1 даскало все пак...
ПС копнах си мнението от темата долу, която е почти същата, айде четете малко деееее
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
добре,благодаря ви![]()
=D> =D>Първоначално написано от ND4SPD_f
Заеби го тоя. важното е да си жива и здрава.
Ах, навремето такива като вас, много ви обичах.Първоначално написано от хихче
Викне си приятелката да и помага и да я сватосва.
Такива направо ги снимаш и им правиш колажи и облепяш даскалото!
![]()
Та по темата...
Отиваш при оня индивид и му казваш...
шш, ало тариката...(ако не ти е лепнал една, продължаваш уверено)
Знайш че много ти се радвам(кат муха на ... ай да не казвам), айде да излезнем ако искаш ала- бала, банички плочки, басейни... ае експериментираш... някой от горе правилно се изцепи...
Скайпа е тва е! [-o<
Влезни в mirc там има много разкрепостени момичета и бързо ще се разчупиш и ти
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Влизам влизам, не ми бери грижа!Първоначално написано от Trisha1991
Толкова са разкрепостени че най лесно си правиш бъзици с тях!
Просто са, меко казано жалки.
![]()