.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    хихче
    Guest

Проблем със запознаване с момче

Та проблема ми е такъв.Харесах си един от съседния клас и реших да се запозная с него.Първия път една ,която го познава от класа ми го извика да се запознаем,ама той не искаше,втория път чрез учителя ми реших (да го пита) и пак не иска.Всички казват,че е задръстен и тъп(от класа му),ама съм си го харесала,и как да му привлеча вниманието?Едни казват,че и той ме е харесал,други точно обратното.Да помоля ли някой да го пита или да пробвам трети път да се запознаем,ако стане нещо?

za6to ne otide6 sama pri nego????????taka 6te razbere6 1 za vinagi dali naistina e tup ili ne/dali si struva
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Да бе верно кво ше ти стане ако ти отидеш при него баси кво е досадно вече когато някой си седи на гъза и чака друг да направи първата крачка

Супер фен
    skype mu e maikata

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ...накарай общ познат да ви изведе на кафе със него уж "Случайно", накарай приятелка/приятел, който го познава да го покани на РД/парти, има хиляди на4ини ама не се занимавай със скайпове и подобни глупости като сте в 1 даскало все пак...

ПС копнах си мнението от темата долу, която е почти същата, айде четете малко деееее
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

xix4e
    Guest
    добре,благодаря ви

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    za6to ne otide6 sama pri nego????????taka 6te razbere6 1 za vinagi dali naistina e tup ili ne/dali si struva
    =D> =D>

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Заеби го тоя. важното е да си жива и здрава.

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    skype mu e maikata
    Напълно съм съгласна. =D>

Град
    zimbabve
    apfff tfa to4no sqka6 ste purvi klas na4i a moje i 1-vi da si otde ta znam emi ako ni6te ne sa natiskai tfa e super dosadno ama ako tolkoz durji6 po dobre se zapoznaite ot ob6ti priqteli skype ili PROSTO IDI SAMA 4oveka ne qde hora nadqvam se

Град
    Onfectia

Re: Проблем със запознаване с момче

Цитирай Първоначално написано от хихче
    Та проблема ми е такъв.Харесах си един от съседния клас и реших да се запозная с него.Първия път една ,която го познава от класа ми го извика да се запознаем,ама той не искаше,втория път чрез учителя ми реших (да го пита) и пак не иска.Всички казват,че е задръстен и тъп(от класа му),ама съм си го харесала,и как да му привлеча вниманието?Едни казват,че и той ме е харесал,други точно обратното.Да помоля ли някой да го пита или да пробвам трети път да се запознаем,ако стане нещо?
    Ах, навремето такива като вас, много ви обичах.
    Викне си приятелката да и помага и да я сватосва.
    Такива направо ги снимаш и им правиш колажи и облепяш даскалото!

Та по темата...
    Отиваш при оня индивид и му казваш...
    шш, ало тариката...(ако не ти е лепнал една, продължаваш уверено)
    Знайш че много ти се радвам(кат муха на ... ай да не казвам), айде да излезнем ако искаш ала- бала, банички плочки, басейни... ае експериментираш... някой от горе правилно се изцепи...
    Скайпа е тва е! [-o<

Град
    София
    Влезни в mirc там има много разкрепостени момичета и бързо ще се разчупиш и ти

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Град
    Onfectia
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Влезни в mirc там има много разкрепостени момичета и бързо ще се разчупиш и ти
    Влизам влизам, не ми бери грижа!
    Толкова са разкрепостени че най лесно си правиш бъзици с тях!
    Просто са, меко казано жалки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си