.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Embata_beast1
    Guest

Prochete i komentiraite

sry no shte go napisha na latinica...

Ta zapoznah se s moeto momiche predi 2 meseca i polovina ...Otnachalo kakto v povecheto sluchai suglasete se ne se karahme govora za purvite 2 sedmici,no nie ne se poznavahme pochti,sled kato zapochnahme da se opoznavame vidqhme mnogo razlichiq v harakterite ni estestveno seki ot nas iskashe d apromeni v drugiq tova koeto ne mu haresva na nego no ne s epoluchava naposleduk...Predi 2 dni pak se skarahme kazah che nqma da hoda do tqh no otidoh i i kazah che veche nqma da s ekarame obeshtah i go i kakvo na dr den pak sushtoto ... i dvamate sme golemi inati obichame se adski mnogo no zashto neshtata ne vurvqt ne znam i iskam da gi opravq no se se poqvqvat razlichni faktori i predpostavki...Kazvat che za da obichash nqkoi trqbva da mu pravish kompromisi da pravime si kompromisi no ne stava ZASHTO ???? Ponqkoga si kazvame neshta za koito posle sujalqvame pone az sujalqvam za nqkoi neshta koito sum kazal ..

Po dqvolite daite suvet kajete nachin da ne se karame ili i az ne znam

Голям фен
    Просто спрете да се опитвате да променяте нещата в себе си,а се отдайте на чувствата.Ако някой не се съгласи например да отидете еди къде си,пък на теб много ти се ходи се редувайте-един път където тя иска,друг път кедето ти искаш и така.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    samo ti znae6 otgovora na tozi vypros

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами според мен различията ви ще ви отведат в различни посоки.

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре поговорете за това пак и се опитайте да стигнете до компромис.А и виж...не може да се промените за толкова кратко време и да го изисквате един от друг.

Мега фен Аватара на iiirish
    първо ще ти дам един съвет от мен: никога и за нищо на света не се опитвай да променяш някой човек! първото което е няма да успееш и второ - той вече има изграден характер, който не се поддава току-така на "промени"... глупаво е да се опитваш да "модерираш" някой в ръцете си според твоите изисквания все едно е пластелин!
    според мен единственото, което можете да наравите е да се опитате да отстъпвате и да се научите какво значи думата "компромис"! щом сте решили да градите връзка трябва да сте наясно, че "качества" като инат и достойнство понякога трябва да бъдат оставени на заден план!

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    първо ще ти дам един съвет от мен: никога и за нищо на света не се опитвай да променяш някой човек!
    нали, милите даскали, наистина вярват че ше ви направят умни^^

Така и понеже става въпрос за мене мисля и аз да се изкажа:
    Та за мене ти не си човека който ще ми забранява и ще се ровичка из нещата ми казвала съм и преди да си решиш проблема с ревността а не да ме караш да си оставям приятелите защото ревнуваш от тях....Аз компромиси достатъчно съм направила

Град
    Onfectia
    Ти сам даде отговора ...
    Щото сте инати и никой не отстъпва...
    Някой правилно каза, спрете да се опитвате да променяте нещата...
    Оставете всичко да става от самосебе си!

Супер фен
    Ами според мен освен че не трябва да се опитвате да променяте характерите си ... вашата връзка е още една връзка отиваща на лошо заради думата "компромис"

Разберете че една връзка няма как да втрви без, гадната за мен, дума компромис, но какъв компромис си направил/а спярмо някого ако само му натякваш виж какво направих и колко неща съм правил/а за теб. Това са глупости ... за мен една от най - ... айде да кажа лошите думи в една връзка е "КОМПРОМИС" !!!
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си