- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da spodela
значи бях с едно момиче почти 3години наистина мн се карахме и имахме мноо добри моменти,но доиде един момент в които прекалено почнахме се караме аз я обичам и знам че и тя мен,но не иска да се саберем пак защото искала да ме забрави..нз какво да правя мъчих се да я вурна но има и хора които се опитват да и наливат акъл...сега тя е с друг..не сме заедно от 2 месеца и казва че ме обича и ме ревнува и така..но не мога да я разбера....като я попитам казва че сме пропиляли всичко..кажете ми не мога да разбера как обичаш пак не искаш да си с него....и ми е много кофти незнам какво да правя...даите съвети...
Отиваш награбваш я и ...СЕКС СЕКС !Първоначално написано от vandalz
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако я обичаш , не я оставяй на други . Бори се за нея , не се отказвай лесно . Щом и тя не те е забравила , има голяма вероятност пак да сте заедно .. бъди силен , говори смело с нея , кажи й какво ти е .. момичетата си падат по момчета , които правят душевен стрийптиз . Направи й .. не си заслужава , заради ежедневни караници да хвърлите тези 3 години в реката .
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Дааа...не си заслужава..ама малко хора го разбираме тва...опит поне..дай шанс..после ще разбереш дали си е струвало или не !!!!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
нещо не иска да ми дава тоя шанс......
Аз бих прекратила на твое място всякакви връзки с нея.Има ли смисъл да си пропилявам времето в мъчене да намеря отговори на въпроси,които и тя самата не може да ти даде.Просто е човек,който не знае какво иска,бих си пиляла времето в опит да я забравя и да продължа напред,защото нищо не е започнало с нея,и нищо няма да свърши!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ако те обичаше, щеше да намери начин да сте заедно, но сигурен ли си, че не си намира оправдание?
Otidi i nasila govori s neq.. Razkrii i se izcqlo... Pokaji i kakvo oznachava tq za teb.. ne s dumi a s deistvia.. dokaji go! Kaji i che ne iskash da obeshtavash che neshtata shte bydat razlichni no shte napravish vsichko koeto e po silite ti za da bydete shtastlivi.. zashtoto tq go zaslujava... i taka... raztopi q... Ako te obicha -![]()
каквито и да са чувствата ви, щом тя не иска да ти даде възможност да я спечелиш отново, не можеш да нарпавиш нищо. за една връзка трябват двама - ти си сам, но тя не е! остави я да бъде щастлива ако може, ако ли не тя сама ще се върне при теб. но в никакъв случей не я чакай! живота продължава и ако той реши да ни поднесе някоя изненада ния я приемаме, но изненадите никога не се чакат![]()
даа, грабвай меча, яхвай коня и търчи да я спасиш. ще бъде... очарована ; )Първоначално написано от ThePainIsReaL
омг... кашкавалени пръсти...zashtoto tq go zaslujava... i taka... raztopi q...
Ами аз мисля че я разбирам в тфа че те обича, но въпреки това иска да те забрави.. защото и аз се чувствам така. При мен е защото съм много наранена от момчето и знам че каквато и връзка да поддържаме с него, тя само ще ме нарани и искам да го забравя, защото той е една голяма грешка. А при твоята приятелка не знам как точно е, но явно се опитва да продължи напред и не иска да се връща към миналото, което и е донесло много болка. Предполагам че тя се страхува, че и сега ще се случи така и.. страхува се от самата болка.. И аз ти предлагам да и обясниш колко я обичаш и че искаш да опитате пак и.. всичко друго и просто я и кажи, че искаш да ти отговори дали иска да те вижда вече и дали иска да я търсиш или просто да оставите нещата така както са и да забравите всичко. Каквото и да реши просто го приеми и.. даже и да реши че без теб и е по-добре.. ти трябва да я подкрепиш и щом така тя ще е щастлива .. радвай се и ти..
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.