- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Адреналинките ;)
LunaTriCk, преди 2 вечери гледах предаването и се загледах в селските им изпълнения, наподобяващи танци.
коя е яна и коя е жана че ги бъркам??
Приличат на ударен от ток бройлер, да ама к'во ти пука ? Аз не ги гледам заради "танца" им![]()
Ами готини са,имат наистина страхотни тела.Но предишните ми харесваха много повече.![]()
На мен пък въобще не ми харесват телата им, не излъчват никакъв сексапил, особено русата, много са дървени и не могат да танцуват, постоянно се разминават. Направо се чудя как ги избраха тях, при положение, че имаше толкова дълъг кастинг и толкова красиви и чаровни момичета, явно са с връзки...
Не казвам, че аз бих била по-добра от тях, определено ще съм по-зле и от тях, но точно заради това не съм се явила на кастинг. За мен нямат никакво излъчване и приятелите ми споделят моето мнение.
Теди и Ени бяха много по-добри, жалко че вече не са те. Но те са супер готини и танцуваа много добре.
Яна и Жана ми напомнят ммалко на момичетата на късмета на Къци![]()
Предишните бяха определено по-добри ама и тея не са лоши де![]()
като травестити са.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ами значи имаааат..хмм.. хубави тела...ЪЪъъ и до там![]()
Дам бду Теди и Ени бяха мноо по-добре...
А па вие да не мислите, че те си правят хореографията уе?
I love you...
хаха яко са злекат некои скакалци
tedi i eni si beha idealni.A mojete li da mi namerite tehni snimki(na tedi i eni)????????????????????????????????????????????
Не съм им фенка![]()
новите са зле, може да имат яки тела, ама са грозни, при тва много, старите бяха по-яки, по-секси и правеха някъв опит да танцуват...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пука ми че ми и дреме за Яна и Жана...
В тяло са много яки, но в лице и двете приличат на носорози.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
не ми харесват .. най-малкото не са нищо особено
Че имат готини тела - имат, ама друг въпрос е, че не танцуват особено добре.
И ми се струва, че там в шоуто не ги тачат особено, защото както каза някой освен, че пускав все някакъв смях за фон, веднъж водещите ги представяха.... "и сега се насладете на двете кифли - Яна и Жана"
Това според мене си е доста обидно
В областта на корема ги заглеждам май![]()
Много са дървени, имат фалшиви усмивки, не ме кефят...
Предишните бяха по-яки.
blqk.. prednite po dobre si vursheha rabotata![]()
Тц... Тея са много прости, а и да танцуват не могат, зели са ги заради телата им. Теди и Ени бяха много по-добри.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Кефят ме телата им..иначе танците им не са нищо особено..
Едната (тая с черната коса) прилича супер много на една приятелка..![]()
Ami lica sa,az dori sam trenirala xudojestvena gimnastika sas rusata-qna;]
Да, и на менПървоначално написано от evil lady in black
бтв те мн си приличат Яна и Жана със Теди и Ени![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Темата им? Анорексички глупави са те. И после кой дава лош пример на момичетата да се стремят към премахване на цялото месо от телата им. Да, страхотно.Първоначално написано от In4iTu_
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly