Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
Когато отново се събрах с него,нямаше по щастливо момиче от мен..... Обичах го с цялото си сърце и давах всичко за него.Той знаеше това и беше сигурен ,че винаги ще вървя след него.Той ме удари-простих му,имаше моменти когато ей така от нищото започваше да се сърди и избухваха невероятни скандали...Колко пъти сме говори,колко пъти той е казвал ,,Съжалявам,няма да се повтори''.....И колко пъти се повтаря... Аз съм на 17 години,искам да излизам,да се забавлявам..... а с него това се случва много рядко... Еднообразието ме побърква,факта че той не ме изпраща ме убижда.....Ден след ден усещам нуждата да се одръпна от него защото той ме наранява страшно много,но когато го реша и той се превръща в невероятно мил и нежен ...точно момчето в което се влюбих преди 4 години......Писна ми да плача,да се чудя думите ,,Обичам Те'' истина ли са или просто начин да ме залъже... мен играчката,която изпълнява всяка негова прищявка......Едва ли ме обича,но тогава........ Много съм объркана,просто кажете мнението си ....
Ми просто си тъпа. Примири се.
Хахаха не, извинявай. Сега говоря от гледната точка на момче. Аз кат видя неква да ходи с некав боклук кво си мисля според теб ?
"хаха, деби тъпата п*тка, с къв к*пут се е хванала. хаха, ше има рев скоро "

А са по темата, мнението ест ми е остави го, обаче ти няма да го оставиш, абе както и да е.