.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Imam neshto na podmishnicata

Ot nqkolko dni nqkade imam ne6to poduto na ednata podmishnica,v na4aloto me boleshe,no sega ne.Nqmam predstava ot kakvo e,sabujdam se edin den i me boli i e poduto.Az misleh 4e e ne6to kato kista,no neznam.Sno6ti samo go pipnah i to pote4e ne6to bqlo,i kato 4e li spadna malko.A kato se opitam da hvana tfa podutoto use6tam ne6to tvurdo vutre,koeto go nqma na drugata ruka Na Nqkoi da mu se e slu4valo ne6to podobno i da znae kakvo moje da e i ot kakvo se e obrazuvalo?!?//izvinqvam se,no nqmam kirilica!!!

Някаква снимка нямаш ли възможност да качиш?

Nqmam snimka.//btw sam momi4e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от blqqh
    Nqmam snimka.//btw sam momi4e
    Споко тоа е пъпка от бръсненето.Някой косъм се е подвил и те боли.Често се случва.Минава за няколко дена
    не се шашкай

Да не е подута лимфа?Защото тя боли и се получава на това място

Голям фен
    Да, това прилича на цирей или нещо подобно. Почиствай го и го превързвай. Иди в училищния здравен кабинет. Там ще ти помогнат, ще те превържат.

Повече от фен
    Град
    София
    А може и кърлеж да е...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    На мен ми се е случвало, от обезкосмяването е. Ще ти мине за няколко дена/надявам се/ При мен така за няколко дена е минавало.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Възможно е да е подут лимфен възел или гнойна пъпка, но щом изтича секрет начи е гнойна пъпка...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Възможно е да е подут лимфен възел или гнойна пъпка, но щом изтича секрет начи е гнойна пъпка...
    da ama kato go pipna i e kato bu4ka ot vutre,pupkite takiva li sa?!edna priqtelka mi vika 4e tfa sa simptoniite za rak na gurdataa,ama e absurdno ,az sam na 16 malka sam (thinking)

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Хахахах симтомите на рак на гърдата, хахаха. Ебати приятелката, яко се е изгаврила с тебе. Споко, гнойна пъпка трябва да е. За да си по-спокойна ид при лекаря в училище или при личния. Нищо сериозно, споко.

excited!
    Guest
    за госпожицата над мене
    само че наистина бучките по подмишниците могат да са симптом за рак на гърдата, момиченце, и изобщо не е смешно.
    но щом е потекло гной, значи наистина е просто забрал косъм и няма нищо страшно.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от excited!
    за госпожицата над мене
    само че наистина бучките по подмишниците могат да са симптом за рак на гърдата, момиченце, и изобщо не е смешно.
    но щом е потекло гной, значи наистина е просто забрал косъм и няма нищо страшно.
    Точно така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си