- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- A slu4valo li vi se e..?
...edin den se zamislih i mi stana interesno dali vi se e slu4valo da vi doide dokato pravite sex s gadjeto si ili vednaga sled tova ili p1k moje bi predi tova...v1ob6te imali li ste kofti situaciq dokato ste bili v intimna obstanovka s lubimiq?
На мене ми се случи веднъж след половия акт,докато си лежим и стана много кофти стуация...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Не не ми се е случвало и дано не ми се случи че ще е егати смешката
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ами на мен ми се случи. Правихме каквото правихме, прибрах се, легнах да подрема за час два, ставам, отивам до тоалетната, и имаше малко кръв по тоалетната хартия, ама си помислих, че нещо ме е протъркал или разранил. След още час два пак отивам в тоалетната, пак имаше кръв, реших да си сложа превръзка, и после изкарах 6 дена с превръзки. Явно ми е дошло. Някой от форума веднъж беше казал, че при вагинален секс се изтласква матката, а и било по-добре да се прави секс докато момичето било в мензис, защото щяло да и свърши по-бързо.. ии такива работи.
Това са пълни глупости, който ти го е казал. Първо и двамата се чувстват дискомфортно, второ при цикъл има голяма опасност да охлепате всичко и трето при секс в цикъл отделянето на микроби от женския организъм е доста завишено и правенето на секс трябва да бъде 100% с презерватив.Първоначално написано от cherinka
Na men ne mi se e sluchvalo no mislq che na priatelq mi predi mu se e sluchvalo neshto podobno .. shtoto onq den kat mu proshepnah "Imam da ti kaja neshto.." i bqh pritesnena... otgovora mu beshe "DA ne sa ti doshli gosti ot Cherven brqg?" Bojee.. kak mu doide na akyla... HaHaHa :P Inache sig e dosta gadna situacia.. i dano ne mi se sluchva nishto podobno...
Mi ne mi se e sluchvalo , no sum pravila sex v cikul ako tova se broi....
Случвало ми се е... Но не съм се чувствала не удобно. Един път тъкмо започнахме и... после се видя, че има кръв. Не ме е срам и не се притеснявам от това, на него също не му прави впечатление.
Не,не ми се е случвало
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами не ми се е случвало досега, дано и в бъдеще да нямам подобни проблеми![]()
![]()
heh ne... i dano ne se slu4i 6toto e dosta shit...
Love you Kris !!!
Не.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Am ne mi se e sly4valo i se nadqvam da ne mi se slu4i!
Не, не съм.Първоначално написано от Katrin`
Да, обаче тогава бях пила Постинор и не бях наясно, че трябва да дойде скоро.
хаха, на мене :Р
Нещо подобно, обаче не на мен разбира се, а на бившата ми.
Бяхме на море и след плаж, изкъпахме се и се почнахме.. 1 тек, 2рия тек почнахме по грубичко, по бързичко и какво стана.. вадя го, за да я подразня малко и бум гледам кръв.. отиде, изми се и си легнахме, викам си какво пък сега, голяма работа.
Вечерта след вечеря се прибрахме до хотела и тя отиде до тоалетната да смени тампона.. да ама не, за какво да сменя, като не беше текло повече, изми се и бум продължихме :Р
По време на секс да ми дойде не ми се е случвало, а след- най-вероятно "да" 1-2 пъти. Май на морето имаше нещо такова, ама и явно колко съм му обърнала внимание. Кръв какво толкова.. Практикувам секс и когато имам менструация, така че на приятеля ми не му пука от малко кръв.
ne razbiram kakvo tolkova sramno namirate v tova da ti doide. spored men da te e sram za takova ne6to si e napravo detska rabota, e 6te ima malko capanica , no kvo da se napravi. a ako se opasqvate da ne vi se slu4i, to po taq logika trqa da otkajete sexa.a i na mom4etata sa im predelno qsni teq ne6ta. a! i o6te ne6to, tva e sig priznak 4e ne si bremenna hihihihi