.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

A slu4valo li vi se e..?

...edin den se zamislih i mi stana interesno dali vi se e slu4valo da vi doide dokato pravite sex s gadjeto si ili vednaga sled tova ili p1k moje bi predi tova...v1ob6te imali li ste kofti situaciq dokato ste bili v intimna obstanovka s lubimiq?

Град
    Варна
    На мене ми се случи веднъж след половия акт,докато си лежим и стана много кофти стуация...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Не не ми се е случвало и дано не ми се случи че ще е егати смешката
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами на мен ми се случи. Правихме каквото правихме, прибрах се, легнах да подрема за час два, ставам, отивам до тоалетната, и имаше малко кръв по тоалетната хартия, ама си помислих, че нещо ме е протъркал или разранил. След още час два пак отивам в тоалетната, пак имаше кръв, реших да си сложа превръзка, и после изкарах 6 дена с превръзки. Явно ми е дошло. Някой от форума веднъж беше казал, че при вагинален секс се изтласква матката, а и било по-добре да се прави секс докато момичето било в мензис, защото щяло да и свърши по-бързо.. ии такива работи.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    а и било по-добре да се прави секс докато момичето било в мензис, защото щяло да и свърши по-бързо.. ии такива работи.
    Това са пълни глупости, който ти го е казал. Първо и двамата се чувстват дискомфортно, второ при цикъл има голяма опасност да охлепате всичко и трето при секс в цикъл отделянето на микроби от женския организъм е доста завишено и правенето на секс трябва да бъде 100% с презерватив.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na men ne mi se e sluchvalo no mislq che na priatelq mi predi mu se e sluchvalo neshto podobno .. shtoto onq den kat mu proshepnah "Imam da ti kaja neshto.." i bqh pritesnena... otgovora mu beshe "DA ne sa ti doshli gosti ot Cherven brqg?" Bojee.. kak mu doide na akyla... HaHaHa :P Inache sig e dosta gadna situacia.. i dano ne mi se sluchva nishto podobno...

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Mi ne mi se e sluchvalo , no sum pravila sex v cikul ako tova se broi....

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Случвало ми се е... Но не съм се чувствала не удобно. Един път тъкмо започнахме и... после се видя, че има кръв. Не ме е срам и не се притеснявам от това, на него също не му прави впечатление.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Не,не ми се е случвало
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не ми се е случвало досега, дано и в бъдеще да нямам подобни проблеми

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    heh ne... i dano ne se slu4i 6toto e dosta shit...
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Не.
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Повече от фен
    Am ne mi se e sly4valo i se nadqvam da ne mi se slu4i!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: A slu4valo li vi se e..?

Цитирай Първоначално написано от Katrin`
    ...v1ob6te imali li ste kofti situaciq dokato ste bili v intimna obstanovka s lubimiq?
    Не, не съм.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    heh ne... i dano ne se slu4i 6toto e dosta shit...

begai wa!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Мега фен
    Да, обаче тогава бях пила Постинор и не бях наясно, че трябва да дойде скоро.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: A slu4valo li vi se e..?

Цитирай Първоначално написано от Katrin`
    ...edin den se zamislih i mi stana interesno dali vi se e slu4valo da vi doide dokato pravite sex s gadjeto si ili vednaga sled tova ili p1k moje bi predi tova...v1ob6te imali li ste kofti situaciq dokato ste bili v intimna obstanovka s lubimiq?
    ...Започвам да се отвръщавам от секса и от всички неща свързани с него...

хаха, на мене :Р

Нещо подобно, обаче не на мен разбира се, а на бившата ми.

Бяхме на море и след плаж, изкъпахме се и се почнахме.. 1 тек, 2рия тек почнахме по грубичко, по бързичко и какво стана.. вадя го, за да я подразня малко и бум гледам кръв.. отиде, изми се и си легнахме, викам си какво пък сега, голяма работа.

Вечерта след вечеря се прибрахме до хотела и тя отиде до тоалетната да смени тампона.. да ама не, за какво да сменя, като не беше текло повече, изми се и бум продължихме :Р

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Не,не ми се е случвало
    ме тоо

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По време на секс да ми дойде не ми се е случвало, а след- най-вероятно "да" 1-2 пъти. Май на морето имаше нещо такова, ама и явно колко съм му обърнала внимание. Кръв какво толкова.. Практикувам секс и когато имам менструация, така че на приятеля ми не му пука от малко кръв.

Град
    varna
    ne razbiram kakvo tolkova sramno namirate v tova da ti doide. spored men da te e sram za takova ne6to si e napravo detska rabota, e 6te ima malko capanica , no kvo da se napravi. a ako se opasqvate da ne vi se slu4i, to po taq logika trqa da otkajete sexa.a i na mom4etata sa im predelno qsni teq ne6ta. a! i o6te ne6to, tva e sig priznak 4e ne si bremenna hihihihi

Ем то ако не загледаш, може и да не разбереш докрая, малко ще оцапа не е болка за умиране, ама иначе не, не ми се е случвало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си