.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    green lady
    Guest

Momcheta,kakvo povedenie haresvate na momichetata?

Kakvi momicheta vi pravqt vpechatlenie,kak se dyriji momicheto,koeto shte zakove vnimanieto vi,po kakyv nachin vi gleda,kak vi govori,dokosva i prochie? Predpochitate tihite i mili momicheta ili izbuhnalite i otvorenite? Haide,interesno mi e da procheta za predpochitaniqta vi,po kakvi momicheta si padate!

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    знам,че може би на мойта възраст е грешно.....но ме впечатляват по недостъпните,предизвикате ни и доколкото може по различни от останалите.....

Повече от фен
    neznam nqkoi da haresva izbuhlivi i otvoreni momi4eta ;]
    ne go pravi... imai si samo4uvstvie i bydi mila... ;]

кен
    Guest
    мила,сладка,естествена

Повече от фен
    Град
    На луната
    Най-ми харесват "убавите" момичета (под "убави" момичета разбирам да е няква сладка на външен вид, мила и т.н.) иначе като поведение да не е няква тъпа имам предвид да не може 2 думи да каже най-ми харесват тия дет не можеш да земеш думата от тях (нз що???). "Убавото" момиче тряаа да има мн добре развито чуство за хумор, дa приема сичко със смях (както мене). 1 от най-важните неща за 1 "убаво" момиче е начина на обличане!!! Направо откачам кат вида някое момиче със сравнително смъкнати дънки и мн тесно потниче примерно за през лятото. Нз споменах ли че "убавото" момиче за предпочитане е да е високо може би почти колкото мене. Прическата на "убавото" момиче за мен поне колкото по бухнала толко по-добре. За малко щях да забрая обувките:КЕЦОВЕ (за предпочитане). "Убавото" момиче тряаа да знае как се сваля "убаво" момче (демек мем )!!! И НАЙ-ВАЖНОТО да не е няква тъпа чалгарка фиешънка щот направо ще лети през прозореца . Та с 2 думи тва са ми критерййте за "убавото" момиче.

П.П. което момиче се вписва в някой от тях да пише на лично

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone

а значи може само в някои от тях па тва оферта..

Супер фен
    Всякакви,само не и лигли

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от punisher

а значи може само в някои от тях па тва оферта..
    Ми да ама в колкото повече се вписва толко по-добре

WwW.GangstaZone.Data.Bg

lenna
    Guest
    Gangsta zone ti si ubu mom4e ama moga li da znam 6to na snimkite si koito si pusnal posledno s pijamata si so4i6 onaq rabota? ako ne si zabelqzal q pogledni i mi obqsni? da ne iska6 ne6to ot men slu4aino? ps:az sam ubu momiche :P

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от lenna
    Gangsta zone ti si ubu mom4e ama moga li da znam 6to na snimkite si koito si pusnal posledno s pijamata si so4i6 onaq rabota? ako ne si zabelqzal q pogledni i mi obqsni? da ne iska6 ne6to ot men slu4aino? ps:az sam ubu momiche :P
    Ми не си я "соча" просто съм си хванал блузата в края абе няма зн а ако си "убу" момиче мое и да изкам нещо де да знам

WwW.GangstaZone.Data.Bg

lenna
    Guest
    e ne sum s buhnala kosa i ne nosq 6iroki dunki ama sym sladkaa :P haha reklama ama ti me kefish i za tova go praq

Град
    Най-ми харесват "убавите" момичета (под "убави" момичета разбирам да е няква сладка на външен вид, мила и т.н.) иначе като поведение да не е няква тъпа имам предвид да не може 2 думи да каже най-ми харесват тия дет не можеш да земеш думата от тях (нз що???). "Убавото" момиче тряаа да има мн добре развито чуство за хумор дето приема сичко със смях (както мене). 1 от най-важните неща за 1 "убаво" момиче е начика на обличане!!! Направо откачам кат вида някое момиче със сравнително смукнат панталон и мн тесно потниче примерно за през лятото. Нз споменах ли че "убавото" момиче за предпочитане е да е жисоко може би почти колкото мене. Прическата на "убавото" момиче за мен поне колкото по бухнала толко по-добре. За малко щях да забрая обувките:КЕЦОВЕ (за предпочитане). :Убавото" момиче тряаа да знае как се сваля "убаво" момче (демек мем )!!! И НАЙ-ВАЖНОТО да не е няква тъпа чалгарка фиешънка щот направо ще лети през прозореца . Та с 2 думи тва са ми критерййте за "убавото" момиче.

абе,ти си верваш поече от мене даже
    нали знаеш че за да имаш Убаво и Умно момиче,трябва или да се Убав и Умен или Червив с пари.....

Сори,ма си ми малко интересно от каде ти идва самочувствието

Грация, стил и самочувствие.

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    Най-ми харесват "убавите" момичета (под "убави" момичета разбирам да е няква сладка на външен вид, мила и т.н.) иначе като поведение да не е няква тъпа имам предвид да не може 2 думи да каже най-ми харесват тия дет не можеш да земеш думата от тях (нз що???). "Убавото" момиче тряаа да има мн добре развито чуство за хумор дето приема сичко със смях (както мене). 1 от най-важните неща за 1 "убаво" момиче е начика на обличане!!! Направо откачам кат вида някое момиче със сравнително смукнат панталон и мн тесно потниче примерно за през лятото. Нз споменах ли че "убавото" момиче за предпочитане е да е жисоко може би почти колкото мене. Прическата на "убавото" момиче за мен поне колкото по бухнала толко по-добре. За малко щях да забрая обувките:КЕЦОВЕ (за предпочитане). :Убавото" момиче тряаа да знае как се сваля "убаво" момче (демек мем )!!! И НАЙ-ВАЖНОТО да не е няква тъпа чалгарка фиешънка щот направо ще лети през прозореца . Та с 2 думи тва са ми критерййте за "убавото" момиче.

абе,ти си верваш поече от мене даже
    нали знаеш че за да имаш Убаво и Умно момиче,трябва или да се Убав и Умен или Червив с пари.....

Сори,ма си ми малко интересно от каде ти идва самочувствието
    Ма аз съм убав и умен така че...нямам проблеми
    Пич тва не е самочувствие ами аз му викам чувство за хумор
    Kакто сам казах:
    "Убавото" момиче тряаа да има мн добре развито чуство за хумор дето приема сичко със смях (както мене).

WwW.GangstaZone.Data.Bg

ленна
    Guest
    Gangsta_zone ima za kakvo da ima samochuvstvie...!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    свестна...симпатична

свястна,симпатична и с чуство за хумор

Повече от фен
    Град
    На луната
    Цитирай Първоначално написано от ленна
    Gangsta_zone ima za kakvo da ima samochuvstvie...!
    Айде стига че се изчервих

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    курвенското поведение ме привлича...

Град
    епа.....>нема кфо да ви лъжа......

За ме не много важен външният вид на момичето
    не че имам листче с изисквания,но трябва да е умна....чаровна,секси привлекателна....да има хубаво телце и да бъде Искренна с мен....това е най важното за мен

Нямам идеал за очи,коса.... .....това е от мен

пп- разбира се има малка разлика в изискванията разбира се когато си търся нещо по сериозничко или нещо за флиртче ала балъ

Guest
    Харесват ми момичета които знаят как да се държат в дадена ситуация - например ако има проблем, то той да бъде решен а не да се игнорира\отлага! Харесва ми да има чувство за хумор и да е креативна в това отношение... Също да не се надува\фръцка\самоизстъква и да не се гримира ужасно много! Харесват ми момичета с чар и стил!

П.С. Малко по-големият задник също е бонус, но той не е задължителен хахаха

ПЪРВО ГЛЕДАМ ВЪНШНИЯТ ВИД.КОЛКОТО ДА Е ИНТЕЛИГЕНТНА, ЗАБАВНА И ВСИЧКО ОСТАНАЛИ КАЧЕСТВА ОСТАВАТ НА ЗАДЕН ПЛАН, АКО ПРИЛИЧА НА ПЛАШИЛО.
    Every second chance, begins with a first step...!!

Град
    Na lynata:P
    Ма Пепи душко кой те излъга така жестоко че си умен??? Във всеки случай не съм била аз!Принципно трябва момчетата да пишат ма нали няма да е мн нахално да се опиша !ХаХаХаХа!Емм така...нали тук моята скромност я изключвам...Начи аз съм мн искрен човек никога не бих говорила зад гърба на някой пък ако става въпрос за връзка никога не бих изневерила...Имам чувство за хумор и мн хубаво бия момчетата генгстата може да ви каже ...Добро същество съм и мн мило Относно грима нужен ми е само един гланц за устни който да е безцветен а не някакъв бледтящ и с брокат... и една спирала заедно с черен молив и тва е!Просто нямам нужда от такива неща като пудра и т.н.Стила на обличане...Еми кецове...не мн широк панталон....заедно с прилепнала блузка да ми очертава прелестите ....За фигурата ми...Аз си я харесвам и други хора ми я харесват....и така...Мога още мн неща да кажа за себе си ма темата не е за това Ако някой иска да си пишем да ми пише на лична да му дам скайпа

lusiii
    Guest
    xaxaxx KaKa IrKa samo ne razbrah kade otgovorat ti po nqkakav na4in e adekvaten na zadadeniq vapros ne6to kato minutka za reklama? za6to ti e forumcite da te znaqt 6to za stoka si? vaprosa e zadaden kam mom4etata! za kakva se ima6 ti?

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    KaKa IrKa пропусна филма и влезе посредата на рекламите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си