.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    qaq
    Guest

Kakvo,kude,kak to4no!

Sq da vi popitam vsi4ko za brusnaneto.Az sum na 14 i dosega ne sum po intimnite 4asti.Kak to4no stava?Kakvo trqbva da si kupq?Samobrusna4ka?Ama kakva i kolko struva?Kakvo 6te mi preporu4ate?I o6te ne6to-sled kato se obrusna trqbva li da polzvam ne6to kato krem4e,za da ne mi se narani kojata otdolu?[momi4e sum]
    Ae 10x!

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi chak tolkova kupuvash si nqkva samobrusnachka tam ne sa skupi 60 cT ima i poveche i ako sega kosmite ti sa baq dulgichki sreji gi malko s nojicata za da ne zadrustish samobrusnachkata )))) posle she se obrusnesh no za da se obrusnesh dobre kato si v banqta kachi si krakata purvo ediniq posle drugiq razbirase a ne i dvata ednovremenno primerno na mivkata za da vijdash po dobre za k`fo staa vupros otdolu.... taka brusni na kontra t.e. ne po posoka na kosuma a sled banq ako iskash se namaji s nqkvo kremche za intimni chasti koeto she e dobre ama i da ne se namajesh mislq che nqma da e zaguba kato produljish s brusneneto she vidish che hich nqma da se seshtash za t`fa kremche osobeno ako burzash za nqkude i trqaa da si gotova vednaga ai gl
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Guest

Re: Kakvo,kude,kak to4no!

Цитирай Първоначално написано от qaq
    Sq da vi popitam vsi4ko za brusnaneto.Az sum na 14 i dosega ne sum po intimnite 4asti.Kak to4no stava?Kakvo trqbva da si kupq?Samobrusna4ka?Ama kakva i kolko struva?Kakvo 6te mi preporu4ate?I o6te ne6to-sled kato se obrusna trqbva li da polzvam ne6to kato krem4e,za da ne mi se narani kojata otdolu?[momi4e sum]
    Ae 10x!

Определено това което каза ЛИл Жулиете е верно и правилно .. 1-во с 1 ножица и след това като са по къси с бръсначката и естествоно крем за бръснене

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    emi chak tolkova kupuvash si nqkva samobrusnachka tam ne sa skupi 60 cT ima i poveche i ako sega kosmite ti sa baq dulgichki sreji gi malko s nojicata za da ne zadrustish samobrusnachkata )))) posle she se obrusnesh no za da se obrusnesh dobre kato si v banqta kachi si krakata purvo ediniq posle drugiq razbirase a ne i dvata ednovremenno primerno na mivkata za da vijdash po dobre za k`fo staa vupros otdolu.... taka brusni na kontra t.e. ne po posoka na kosuma a sled banq ako iskash se namaji s nqkvo kremche za intimni chasti koeto she e dobre ama i da ne se namajesh mislq che nqma da e zaguba kato produljish s brusneneto she vidish che hich nqma da se seshtash za t`fa kremche osobeno ako burzash za nqkude i trqaa da si gotova vednaga ai gl

може ли да гледам?

Фен
    Град
    Sofia
    WOW С тия теми ме биете в плочките...
    1.Самобръсначка/Епилатор
    2.Пяна/Крем там такива
    3.Внимателно
    4.Има Филми с Лезбийки дето е показано ...
    5.Питай приятелки
    6.Ако чак толко не си наясно прати ЛС на някой от писалите тук.

А забраих докато се къпеш е по лесно

Неграмотните също са хора!

Фен
    Град
    София

ааа

... но ако не ти се налага не бързай - все пак след известно време, ако си само на самобръсначка гледката вече не е същата...

emi macko .... v magazinite se prodavat samobrysna4ki .... moje da si zeme6 damska :P ii .... LiL`Juliete ve4e ti kaza kak to4no , no i vnivaia da , da ne e pri super byrzane da zeme se poreje6 , tz tz !xaxa , noo ako polzva6 mn vreme samobrysna4ka..stava kofti prosto , noo nali kola maska pak e dobre , ama ne si q pravi ti ,ami idi na kozmetik 4e sama prosto...nqma da se sspravi6 i otiva6 ... kym 5-6lv nqkyde e da ti gi mahne ot triygylnika... i taka , no boli de ! aide du6ko , davai :P

Супер фен
    Град
    sofia
    100tna takava tema , porazrovi se malko i 6te vidi6 info

abe nai-dobre parviq pat idi na kozmetik i te 6te ti gi mahnat s kola maska!
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Ми те другите си ти го казаха
    Според мен най-добре е с епилатор....
    от дълготрайните методи,тоя с епилатора е най-
    практичен и евтин...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    По-добре си купи самобръсначка "Big" с едно ножче. Така ще си спестиш "кълцането" с ножицата. Струва 50-75ст. По-нататък може да си вземеш "Жилет" с 2-3 ножчета. Мен не ме кефят и ся си карам на Биг-чета и съм много доволен.

П.П. Биг-четата не се радръстват с косми поне

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    МОже да не си удряш контра. (това е като се бръснеш обратно на посоката на косъма). Но все пак след това можа да се мазнеш с някъв крем за успокояване на кожата. Крем за тяло върши перфектна работа. Кожата ти става идеално гледка и мека. Много е кефещо

Супер фен

:)

dai s kola maska 4e nai boli haha
    abe sus samobrusna4ka moq savet zemi si nqkva s 2 no64eta 4e poprincip teq kosmi sa dosta tvurdi po tvurdi ot normalna mujka brada i to4no sled vtoroto brusnene omje i samobrusna4ka ot 50 stinki big4e da se predade tui 4e si zemi ima na jilet specqlni za taq rabota aide derzai

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lubov_f
    abe nai-dobre parviq pat idi na kozmetik i te 6te ti gi mahnat s kola maska!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ТЪРСАЧКА

Темата е стара и мястото и не е тук!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си