- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo,kude,kak to4no!
Sq da vi popitam vsi4ko za brusnaneto.Az sum na 14 i dosega ne sum po intimnite 4asti.Kak to4no stava?Kakvo trqbva da si kupq?Samobrusna4ka?Ama kakva i kolko struva?Kakvo 6te mi preporu4ate?I o6te ne6to-sled kato se obrusna trqbva li da polzvam ne6to kato krem4e,za da ne mi se narani kojata otdolu?[momi4e sum]
Ae 10x!
emi chak tolkovakupuvash si nqkva samobrusnachka tam ne sa skupi 60 cT ima i poveche i ako sega kosmite ti sa baq dulgichki sreji gi malko s nojicata za da ne zadrustish samobrusnachkata
)))) posle she se obrusnesh no za da se obrusnesh dobre kato si v banqta kachi si krakata purvo ediniq posle drugiq razbirase
a ne i dvata ednovremenno primerno na mivkata za da vijdash po dobre za k`fo staa vupros otdolu.... taka brusni na kontra t.e. ne po posoka na kosuma a sled banq ako iskash se namaji s nqkvo kremche za intimni chasti koeto she e dobre ama i da ne se namajesh mislq che nqma da e zaguba kato produljish s brusneneto she vidish che hich nqma da se seshtash za t`fa kremche osobeno ako burzash za nqkude i trqaa da si gotova vednaga
ai gl
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Първоначално написано от qaq
Определено това което каза ЛИл Жулиете е верно и правилно .. 1-во с 1 ножица и след това като са по къси с бръсначката и естествоно крем за бръснене![]()
Първоначално написано от LiL`Juliete
може ли да гледам?
... но ако не ти се налага не бързай - все пак след известно време, ако си само на самобръсначка гледката вече не е същата...
emi macko .... v magazinite se prodavat samobrysna4ki .... moje da si zeme6 damska :P ii .... LiL`Juliete ve4e ti kaza kak to4no , no i vnivaia da , da ne e pri super byrzane da zeme se poreje6 , tz tz !xaxa , noo ako polzva6 mn vreme samobrysna4ka..stava kofti prosto , noo nali kola maska pak e dobre , ama ne si q pravi ti ,ami idi na kozmetik 4e sama prosto...nqma da se sspravi6i otiva6 ... kym 5-6lv nqkyde e da ti gi mahne ot triygylnika...
i taka , no boli de ! aide du6ko , davai :P
![]()
100tna takava tema, porazrovi se malko i 6te vidi6 info
![]()
abe nai-dobre parviq pat idi na kozmetik i te 6te ti gi mahnat s kola maska!
SEX IS GAME
LOVE IS NAME
FORGET THE NAME
AND PLAY THE GAME!!!
Ми те другите си ти го казаха
Според мен най-добре е с епилатор....
от дълготрайните методи,тоя с епилатора е най-
практичен и евтин...
По-добре си купи самобръсначка "Big" с едно ножче. Така ще си спестиш "кълцането" с ножицата. Струва 50-75ст. По-нататък може да си вземеш "Жилет" с 2-3 ножчета. Мен не ме кефят и ся си карам на Биг-чета и съм много доволен.
П.П. Биг-четата не се радръстват с косми поне![]()
МОже да не си удряш контра. (това е като се бръснеш обратно на посоката на косъма). Но все пак след това можа да се мазнеш с някъв крем за успокояване на кожата. Крем за тяло върши перфектна работа. Кожата ти става идеално гледка и мека. Много е кефещо![]()
dai s kola maska 4e nai bolihaha
abe sus samobrusna4ka moq savet zemi si nqkva s 2 no64eta 4e poprincip teq kosmi sa dosta tvurdi po tvurdi ot normalna mujka brada i to4no sled vtoroto brusnene omje i samobrusna4ka ot 50 stinki big4e da se predade tui 4e si zemi ima na jilet specqlni za taq rabota aide derzai
Първоначално написано от Lubov_f
![]()
![]()
![]()