- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките с женени мъже/омъжени жени.
Тези връзки са на мода напоследък затова ще е хубаво да разбера вашите мнения по въпроса.
Хубаво е да се уточниш за брак ли става въпрос или за връзка просто.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
stava vapros za izvanbra4nite vrazki
intersyva me imali li ste vrazka s jenen maj i ako ne ste imali bixte li prieli da imate takava?
хаха, твърдо "ЗА!",
ОБИЧАМ да разбивам семейства...
семейството SUXX!! да живей свободната любов!!
![]()
ми аз съм за като в момента имам такава връзка .аз съм на 22 а тя на 26 . е разбирасе е доста сложно защото не може да се виждате когато си искате и това е лошо . но просто понякога така се случва това е живота !
radvamse 4e ima i drygi v moeto polojenie za6toto mi e interesno da razbera kakvo dava i kakvo otnema edna takakva vrazka spored vas?![]()
твърдо против съм
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ЗА!Имала съм такива връзки и в момента имам мисля че брака не пречи на чувствата.Добре ми е с този мъж а и никога не съм била против тези връзки като изключим огромната разлика в годините,която няма да кажа за да не ме плюят много,всичко е прекрасно.Има разбира се и кофти страни например във важни за мен моменти не може да бъдем заедно или не винаги когато аз искам той е до мен но въпреки това когато има чувства човек прави компромиси!До авторката на темата-ти такава вразка ли имаш в момента?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
v momenta imam takava vrazka no se opitvam da q prekratq za6toto ve4e mi pisna. kykli4ke bix se radvala da mi pi6e6 na skaip seksi_sasedka zada pogovorim na tazi tema.
seksi_sasedka ne6to ne te namiram q probvai ti
margreta_
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Против!
ЗА съм! Въпреки, че от такива връзки няма какво да излезе, те просто са предопределени още от започването си. Но който е готов на тази стъпка и иска да изпита насладата, нека се впуска в тях. Аз опитах за кратко и скоро нямам това намерение.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
ami ne sum protiv ama da ne e golqma razlikata v godinite,ama vse pak ako izpitva6 4uvstva kum dadeniq 4ovek nqma lo6o no e gadno 4e trqbva da se kriete i takatfa mislq az :P
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ами аз съм имала връзка с женени и обварзани мъже,ама си беше чисто сексуална!Ама си беше SUPER!
Но сега си имам сериозен приятел и чувството е много по-хубаво!Не делиш любовта си с никого!....А това е много важно!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Против съм естествено!Неискам да попадам в такава ситуация!в никакъв случай!и съветвам ако има такива момичета да не очакват нищо от такава връзка или ако по някаква случайност имат "шанса" да разбият едно семейство да се замислят какво му причиняват в действителност!а не дай си боже да има намесени и деца....!![]()
Let The BEAT Control Your Body
кукли4ке за какви чувства говориш???Първоначално написано от kukli4ka__
за теб вариантите са два:
1 - искаш да го чукаш (търсиш разнообразие)
2 - кефиш се че има повече пари (възможности) и те води насам натам и те глези
писнза него варианта е един:
1 - писнало му е да ебе жената и си е намерил свежо месо \/
но така или иначе съм ЗА тези връзки![]()
Едно семейство никога неможе да бъде разбито само от външен човек!Когато единият член на семейството търси своето щастие,своята красива любов,или иска да изживее няколко хубави момента,то тогава само и единствено той е виновен за разбиването на собственото си сем.!Така че не търсете вина в "чуждия" човек!
И аз съм против разрушаването на семейството,но всеки има свои човешки нужди и права!
За това преди да се решим на такава голяма стъпка,като брака или децата,трябва да опознаем добре човека до себе си,да знаем от какво се нуждае и да му осигуряваме всички нужди,като доставяме удоволствие както на себе си ,така и на обичания човек!
Моят съвт е:Намерете сродната си душа!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
кукли4ке за какви чувства говориш???
за теб вариантите са два:
1 - искаш да го чукаш (търсиш разнообразие)
2 - кефиш се че има повече пари (възможности) и те води насам натам и те глези
писнза него варианта е един:
1 - писнало му е да ебе жената и си е намерил свежо месо \/
но така или иначе съм ЗА тези връзки[/quote]
Браво!Това беше най-точното мнение по въпроса!!!! (clap)
радвам се че съм разбран
но докато сме на темата искам да питам дали има тука някоя женена, запазена, готина и богата жена която обаче не е много задоволена и иска да кръшне???![]()
![]()
![]()
deusex искам само да ти кажа че има случаи ж които парите не играят роля.А и не си ли чувал за мъже които се развеждат заради лубовниците си мислиш ли че в такива случаи няма чувства?
Против. Но не от морални съображения. В една връзка винаги има само двама и ако някой от партньорите започне да изневерява, то значи нещо на връзката й куца и отговорност за това имат само въпросните двама, участващи в нея. Какво е виновна любовницата (или респективно любовникът), че мъжът/жената е тръгнал/а да кръшка?!
И въпреки това не одобрявам - не води до нищо добро. Винаги някой е наранен. А за една жена (сигурно и за мъж), особено ако е емоционално привързана, е смазващо да бъде "другата". Убийствено е за всякакво самочувствие. Една жена по време на такава връзка не може да се чувства пълноценна.
Няма такива неща мацка...Първоначално написано от kukli4ka__
Попринцип всеки човек винаги може да има "чувства" към някой - било то близък, приятел, познат или враг.
Но "чувства" като любов е нещо което според мен не може да се определи по този начин. Когато "обичаш" някой или нещо ти фактически "имаш нужда" от това нещо или от този някой.
Когато казваш "обичам те" всъщност казваш "имам нужда от теб".
Затова не мисля че и в твоя случай има кой знай какви чувства НО със сигурност има НУЖДА да...
нали знаеш двете основни нужди които въртят света?
ВЛАСТ (положение, пари)
СЕКС (удоволствие, разнообразие)
така че си помисли дали наистина имате "чувства" с този човек и не е ли всичко в основата си просто НУЖДА от ВЛАСТ или СЕКС ?
...